spv M3000 nie reaguje na wlaczanie itd itd.

• 7 Odpowiedzi
  • 533 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 16, 2007, 16:38:07 »
Witam,

Mam problem z moim telefonem spv m3000. Nie wiem co sie stalo bo w pewnym momencie wylaczyl sie i do teraz nie moge go wlaczyc.
Przy wylaczaniu mial okolo 60% baterii:( Laduje go juz 3 dobe i dalej jest to samo nie reaguje na nic.

bardzo bym prosil o pomoc z rozwiazaniu problemu.

pozdrawiam

*

mobi_one

« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 16, 2007, 16:39:26 »
podlacz go pod normalna ladowake nie pod usb, na forum sa posty o zwieraniu stykow czy jakos tak, poszukaj

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 16, 2007, 16:43:45 »
caly czas jest podlaczona pod normalna ladowarke, wczoraj nawet bez niczego pojawil sie jakis bialy ekran ale jak tylko wzialem go do reki to sie wylaczyl:(

a mozesz mi podeslac linki o zwieraniu stykow co to wogole jest ? myslisz ze to powazny problem ? moze cos z plyta glowna ?

pozdrawiam

*

mobi_one

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 16, 2007, 16:46:13 »
nie moge, bo tez bym ich musial szukac tak samo jak ty i tak samo jak tobie nie chce mi sie

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 16, 2007, 16:48:09 »
czyli szukac tematu zwieranie stykow spv tak w tym moze tkwic problem ?

pozdrawiam

*

mobi_one

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 16, 2007, 16:49:32 »
nie wiem, nie pamietam dokladnie. Pisze Ci ze byly juz takie problemy i podawano rozwiazania.

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 16, 2007, 16:59:52 »
Oki to dzieki za pomoc, moze ktos jeszcze mi pomoze kto mial podobny problem z tym telefon. Nie ma reakcji na nic.Jak badam miernikiem styki przy baterii to jest ladowanie czyli nie jest to wina ladowarki .

pozdrawiam

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 16, 2007, 17:29:35 »
Jesli nic sie nie wyswietla,jesli sie nie uruchamia to po prostu padl jak kazde urzadzenie elektroniczne.
Byc moze masz szczescie bo moze to tylko aku (on tez ma wbudowana elektronike) sprawdz na sprawnym aku(pozycz). Jesli masz miernik poszukaj serwisowki(manuala) - byly linki do niej i sprawdz czy przy obciazeniu ma minimum 3,75V.
Nie zachowuj sie jak kierowca dzwoniacy do serwisu z informacja - samochod nie dziala.
Nikt z nas nie ma czarodziejskiej kuli aby zdalnie powiedziec co sie stalo.
potrzebna zgoda