SPV M3000

• 2 Odpowiedzi
  • 513 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SPV M3000
« dnia: Wrzesień 19, 2006, 23:02:21 »
Witam.Mam parę pytań mam spv m3000 od paru dni i nie umiem sobie poradzić z pocztą tzn.nie odbieram i nie wysyłam wyskakuje komunikat że obecne ustawienia to uniemożliwiają nadmieniam że internet na ustawieniach już zainstalowanych przez orange śmiga poprawnie z małymi wyjątkami czy może mi ktoś podpowiedzieć właściwe ustawienia dla poczty mam założone konto na epf.pl.Następny problem to otwarcie strony google w tym telefonie łączy i znajduje ale otwiera bardzo długo i w końcu nie otworzy następna strona  z kłopotami to strona epf.pl na której mam konto bo chciałem wejść do skrzynki omijając otlooka ale nie wszedłem tam w ogóle też komunikat że obecne ustawienia uniemożliwiają ble ble ble i jeszcze jedno napiszcie która mapa samochodowa na to urządzenie sprawdza się najlepiej zależy mi głównie na GOP-ie. ale tak dokładnie z ulicami miast.I ostatnie pytanie znacie stronkę z jakimiś grami albo filmami na to urządzenie za wszelkie rady i wskazówki będę wdzięczny.Dziękuję i pozdrawiam.

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
SPV M3000
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 19, 2006, 23:13:34 »
Nie masz czasami w polaczniach zaznaczonej opcji "ta siec uzywa serwera proxy...", jesli tak to odhacz.
Gdyby dalej nie dzialalo to najlepiej usun wszelkie polaczenia i ustaw od nowa porzez sms konfiguracyjny albo "recznie"
Tutaj masz ustawienia:
http://ustaw.orange.pl/
Konto pocztowe zakladasz normalnie, login, haslo, serwer poczty przychodzacej itp, standarowo tak jak np w outlook.
Z mapa samochodowej jesli chodzi o obszar Polski polecam AutoMape.

SPV M3000
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 20, 2006, 09:29:55 »
Jak masz nowy ROM 2.xxx.1 to sms z ustawiniami sie nie wyswietlaja na tym fonie, tak przynajmniej jest u mnie i u kilku innych osob, ktore to poisaly na tym forum. Wpisuj jesli juz recznie.
Nie wiem jakie sa ustawienia na epf.pl ale musisz prawdopodobnie wlaczyc jeszcze w zaawansowanych ustawieniach konta uwierzytelnianie logowania.