HTC Wizard - same klopoty

• 3 Odpowiedzi
  • 622 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline basic

• 44
« dnia: Kwiecień 17, 2006, 00:53:05 »
Witam.Mam Wizarda z Brytyjskiego Tmob.chce zmienic Rom i radio na nowsze,z grubsza wiem co i jak...ale!: active sync caly czas pobiera ustawienia(firewall wylaczony jak ktos napisal w innym z tematow),zrobilem nawet hard reset i reinstalowalem active sync'a i nie pomaga.Korzystajac z aWizarda udalo mi sie jedynie wlaczyc RAPI.odblokowanie CID nie szlo(stalo w miejscu przez strasznie dlugi czas a w tle wyzej wspomniany active caly czas pobieral dane).mam nadzieje ze nic nie namieszalem odlaczajac wizarda podczas dzialania aWizarda.za wszelkie wskazowki bede wdzieczny.
Wizard+TyTn+Trinity -> spadajace spodnie pod ich ciezarem hehe

*

Offline basic

• 44
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 17, 2006, 10:40:19 »
ok.rom tmob bez problemu sie na nowo zainstalowal ( caly exec co sam wszystko robi) wiem jak zatrzymac active sync przed ciaglym pobieraniem danych( zatrzymuje proces w windzie i to sie konczy,moge dzieki temu przegladac przez kompa zawartosc mda ale nie wiem czy takie polaczenie jest wystarczajac dla sciagniecia kodu i zmiany romu)

*

Offline basic

• 44
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 17, 2006, 10:47:46 »
korzystajac z aWizarda 1.2 wlaczylem RAPI ale juz odblokowanie CID stoi  :cry:  pomocy ile czasu to odblokowanie trwa ?

*

Offline basic

• 44
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 17, 2006, 13:54:49 »
no i sam dalem rade...problem jest chyba w sterownikach usb na moim kompie hyh na innym juz zdjalem simlocka i wlasnie wgrywam najnowszy soft jaki znalazlem i jest to soft od o2.tak wiec DZIEKI ZA POMOC  :twisted: