a wiec,jestem nowym uzytkownikiem i prosze o wyrozumialosc:), dzis kolo poludnia mialem 18% baterii, postanowilem wylonczyc narazie fon zeby mi nie pikal, pol godziny poznie podlanczylem do ladowarki wylonczony, ale nie ladowal, wlanczyc tez sie nie chcial, na ladowarke i kabel nie reaguje, zadna dioda sie nie swieci, ALE 2 razy udalo mi sie go zalonczyc bez ladowarki, pokazalo sie logo, htc innowation, i przez chwile ten ekran orange co pokazuje dane,, potem sie wylanczal, czym to moze byc spowodowane??, jak naprawic, telefon nie upadl, nie byl zamoczony, nie byl na mrozie, nie zmienialem w nim romu ani nie wgrywalem nic do niego w ciagu ostatnich 24h, prosze o odpowiedz
sory, wyczytałem ze to czesta usterka, i moze byc spowodowana oderwaniem sie zlacza usb, no ale to odpada jezeli tel lezal caly czas na półce:/, lub rozladowaniem baterii do 0%, podobno mozna ja naladowac na kabelki ale gdzie jest + a gdzie - jezeli tam jest 6 styków, prosze o odpowiedz
ok juz wiem po której stronie jest + a po ktorej - ale dalej nie wiem czy mam brac te styki po obu koncach??
wejscie usb nie ma zadnych luzów
aha a jak bede rozcinal jakas stara ladowarke to musi miec takie napiecie jak bateria??
ORTOGRAFIA!!! Ludzie, jak mozna tak pisac... to jest obraza dla probujacych to czytac...