HTC Wizard a dual-sim

• 5 Odpowiedzi
  • 1194 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HTC Wizard a dual-sim
« dnia: Luty 14, 2006, 10:44:09 »
czy ktoś próbował podłączyć dwie karty SIM do czarodzieja lub MDA3 ???
myśle nad zakupem takiego adaptera ponieważ jedną karte mam do rozmów a drugą z tanim internetem... ale jak zwykle przed zakupem wole spytać czy już ktoś tak próbował i czy to działało...

jeszcze najważniejsze..
niewiem czy ktoś prubował ale interesuje mnie czy można tak ustwić aby do korzytania z internetu (GPRS) korzytał z jednego numeru a do dzwonienia z drugiego.. ewentualnie by automatycznie przłanczał na drugą karte w przypadku pruby połączenia z internetem..

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
HTC Wizard a dual-sim
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 15, 2006, 06:57:43 »

HTC Wizard a dual-sim
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 15, 2006, 23:48:35 »
Panowie, sajlent & ch@to  problem jest i linki podawane przez Was w niczym nie pomagaja. Jestem uczestnikiem forum, jak wszyscy ale przeganianie innych (obojetnie czy nowych czy leniwych) na inne niesprawdzone linki niczego nie zalatwia. Pomyslcie o konstruktywnych komentarzach.
Pozdrawiam Was Panowie,

PSI:
Sajlent: Ty jako moderator nie obrazaj sie i powinienes byc (sadze) byc pomocny i bardzo liberalny do granic regulaminu
ch@to poradziles mi w nowych problemach z spv3000 , badz milosierny dla innych
Na prawde to forum jest OK  i zasluguje na extra podejscie

PSII nie chcialbym rozpetac niepotrzebnej dyskusji, nie bierzcie Panowie nic do siebiePozdrawiam Was Panowie,

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
HTC Wizard a dual-sim
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 16, 2006, 00:03:41 »
okmadziar: Nikt nikogo nie przegania. Podalem tylko link do dyskusji, ktora odbywa sie rownolegle. A jak doskonale wiesz (bo znasz przeciez regulamin) przed zadaniem pytania nalezy sprawdzic czy podobny watek sie nie pojawil.
BTW: Glownym zadaniem moderatorow jest utrzymywanie porzadku na forum a podanie przeze mnie tego linku wlasnie temu sluzylo.

Jesli masz jeszcze jakies watpliwosci to chetnie je rozwieje.
Pozdrawiam rowniez.

*

Offline indian

• 823
HTC Wizard a dual-sim
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 16, 2006, 00:12:42 »
Cytat: "okmadziar"
przeganianie innych (obojetnie czy nowych czy leniwych) na inne niesprawdzone linki niczego nie zalatwia. Pomyslcie o konstruktywnych komentarzach.

To nie jest przeganianie,chyba wygodniej prowadzic dyskusje na jeden temat w jednym watku niz w kilku? Nie mowiac juz o korzystaniu wyszukiwarki ktora zamiast 3 konkretnych tematow wywala 30 z czego 70% bezuzytecznych.Zauwaz jak ostatnio wiele osob skarzy sie na wyszukiwarke ze do dupy bo nie mozna niczego znalezc.

HTC Wizard a dual-sim
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 16, 2006, 00:25:54 »
OK Panowie,
mam nadzieje, ze moje intencje zostaly wlasciwie odebrane.
Problem pozostaje, czy komus udalo sie korzystac z dwoch siecie na jednym telefonie i przy jakich nakladach materianych i niematerianych
Pozdrowienia