Qtek 9100 i zestaw glosnomowiacy - pilne!!!

• 5 Odpowiedzi
  • 591 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline lukjod

• 503
  • Sprzęt: touch HD 2
« dnia: Czerwiec 29, 2006, 11:59:36 »
mam zamiar zakupic nokia ck-1w albo ck-7w, czyli zestawy laczace sie z telefonem przez bt, czy te zestawy dzialaja z qtekiem 9100 alias wizardem alias M3000 alias MDA Vario i td czy tez dac sobie spokoj, aby pda dzialalo z tymi zestawami pda musi obslugiwac bt 1.1 i profil handsfree 1.0 (wydaje mi sie ze bt w wersji >aku2.0 juz obsluguje te profile)
moje palmtopy: MDA1 -> MDA2 -> MDA3 -> Wizard -> Hermes -> Kaiser -> Raphael -> Blackstone -> Leo

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 29, 2006, 12:43:07 »
to chyba sobie sam odpowiedziales cytat" aby pda dzialalo z tymi zestawami pda musi obslugiwac bt 1.1 i profil handsfree 1.0 (wydaje mi sie ze bt w wersji >aku2.0 juz obsluguje te profile)" jezeli sie nie myle spv ma bt 2.0
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline miszka

• **
  • 123
    • http://www.tychy-online.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 29, 2006, 12:52:09 »
IMHO, SPV nie ma bt2.0, to ze masz aku2.0 nie znaczy, ze masz bt 2.0 - bo to wersja sprzetowa, a nie softowa...

Ale przylacze sie do pytania. Zapytam o zestaw Siemensa H... cos tam 600. Z wyswietlaczem. Czy bedzie trybic z SPV i czy kontakty nie z ksiazki karty sim beda sie pokazywaly ?

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 30, 2006, 00:54:12 »
Cytat: "miszka"
IMHO, SPV nie ma bt2.0, to ze masz aku2.0 nie znaczy, ze masz bt 2.0 - bo to wersja sprzetowa, a nie softowa...

Ale przylacze sie do pytania. Zapytam o zestaw Siemensa H... cos tam 600. Z wyswietlaczem. Czy bedzie trybic z SPV i czy kontakty nie z ksiazki karty sim beda sie pokazywaly ?
dobrze ze napisalem jesli sie nie myle ma 1.2
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline lukjod

• 503
  • Sprzęt: touch HD 2
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 30, 2006, 10:19:44 »
zarowno wersja aku1.1 jak i wyzsze obsluguja profil handsfree 1.0 wiec nie bedzie problemu, oczywiscie wizard nie obsluguje bt2.0 nie wiem skad u romulusa takie pomysly, aku2 nie ma nic wspolnego z hw bt, zreszta ja pisalem o wersji profilu handsfree a nie bt. Na xda-dev znalazlem okolo 5 postow gdzie ck-1w dziala lepiej lub gorzej w zaleznosci od montazu ale dziala
moje palmtopy: MDA1 -> MDA2 -> MDA3 -> Wizard -> Hermes -> Kaiser -> Raphael -> Blackstone -> Leo

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 30, 2006, 12:07:12 »
hmmm @lukjod nie wiem dlaczego wspominasz aku2 skoro nic nie pisalem bo to byl cytat kolegi, a chyba wiem  ze to nie ma nic wspolnego( bynajmniej tak mi sie wydaje).. cytat kolegi"(wydaje mi sie ze bt w wersji >aku2.0 juz obsluguje te profile)" ja mam sony bt sluchawke i podlaczalem kilka innych i wszystkie dzialaly