Niestety u mnie to nie pomoglo.Wybralem po kolei wszystkie serwery z listy,ale ten sam komunikat 'nie mozna ustanowic polaczenia z serwerem'.Co ciekawe przy serwerze domyslnym podaje komunikat 'szukanie serwera gg',natomiast przy tych innych nie ma nic takiego...Mysle,ze to problem z polaczeniem,tylko nie mam pomyslu,jak to rozwiazac.Probowalem kilku metod i nic.Pewnie rozwiazaniem bylby HR,ale na razie nie mam ochoty tego robic,za duzo aplikacji,ustawien od nowa.Dziekuje wszystkim za dotychczasowa pomoc.Jestem otwarty na kolejne sugestie.Pozdrawiam
Nie rozumiem tego:)Po kolejnych probach,zabiciem IE dzialajacego w tle(wlaczam,zeby uaktywinic polaczenie)nagla gg zadzialalo.Dzieki Macgregory,wielkie dzieki:)Rowniez wybralem ostatni serwer z listy.
Juz wiem w czym problem.To wina Opery,a tak bylem nia zachwycony:(Zdarza sie,ze Opera nie przestaje odpowiadac,nie mozna jej zamknac,caly czas dziala w tle.Zabicie procesu powoduje wlasnie ten efekt,ze ani Opera ani Mobilegg nie potrafia sie pozniej laczyc.Nie wiem jeszcze tylko jak to naprawic.Moze kiedys sie to komus przyda przy podobnym problemie.