Dzięki wielkie za pomoc

Bede szukał w takim razie.
Tylko pojawił mi sie nowy problem
Gdy ktoś do mnie dzwoni (a mam zablokowane klawisze) to jest wszystko fajnie odbieram, rozmawiam ale gdy chce zakonczyc polaczenie to nie ma wogole tego dialpada tylko przy zegarze mam taka sluchawke. No ale wiadomo, ze drugi rozmówca nie będzie czekal tak długo, aż ja sie rozlacze wiec polaczenie jest juz zakończone i słuchawka znika... Niby wszystko fajnie gdyby nie to, ze na pulpicie pisze mi "urządzenie zablokowane" a na tych 2 klawiszach nad słuchawkami (gdzie zawsze klikając lewa pod która znajduje sie napis "Odblokuj", potem na wyświetlaczu i urządzonko mam odblokowane) pisze "Kalendarz" i "Kontakty".
Mój Wizard nie reaguje na żadne polecenie, poprostu zachowuje sie jakby byl zwieszony, mogę sobie klkac dowoli wszytko, przytrzymywać guzik od powera i nic... Jedyna mozliwosc aby go przywrocic do stanu gotowości to SR...

Ciekawostka jest to, ze gdy znów ktoś do mnie zadzwoni polaczenie mogę odebrać ale po zakończeniu nadal nic sie nie da zrobić...

Nie zdarza mi sie to zawsze tylko czasami (jak do tej pory dwa razy, a mam Wizarda dopiero tydzień) i dlatego nie mogę okreslic przyczyny tego dziwnego "zwieszenia"...

Może mial juz ktoś podobny problem i jest w stanie mi doradzić co z tym zrobić?
Tak na marginesie to mam WM5 po polsku.
Proszę pomóżcie!