0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie ma polskiego WM6 na wizarda, a co do odpowiedzi poczytaj forum bo pytanie przewala sie ciagle a i kazdy zaproponuje Ci cos innego. poczytaj opinie o ROmach i bedziesz wiedzial co wybrac.
jeszcze jedno pytanie ktory tutorial wgrywania windowsa jest najlpeszy ? ten z faq ? Napisane: Październik 18, 2007, 14:37:41oprogramowanie wgrywam RUU nie ? najpierw zdjac trzeba blokade cid pozniej wgrac wyzsze radio a na koncu nowy soft czy dobrze zrozumialem ? jakies uwagi ?
Cytat: OleYek w Październik 17, 2007, 20:05:22Nie ma polskiego WM6 na wizarda, a co do odpowiedzi poczytaj forum bo pytanie przewala sie ciagle a i kazdy zaproponuje Ci cos innego. poczytaj opinie o ROmach i bedziesz wiedzial co wybrac.OleYk.. Faux pas.. jest. i to nawet jest na pierwszej stronce o wizardzie na naszym forum xP
PRZED WGRANIEM JAKIEGOKOLWIEK ROMU WM6 NALEŻY UPEWNIĆ SIĘ, ŻE POSIADA SIĘ IPL/SPL W WERSJI CONAJMNIEJ 2.xx JEŻELI NIE, NALEŻY WGRAĆ NAJPIERW TEN ROM!cytat z faq czyli soft z radio najpierw
Cytat: zaczek7 w Październik 18, 2007, 15:00:44jeszcze jedno pytanie ktory tutorial wgrywania windowsa jest najlpeszy ? ten z faq ? Napisane: Październik 18, 2007, 14:37:41oprogramowanie wgrywam RUU nie ? najpierw zdjac trzeba blokade cid pozniej wgrac wyzsze radio a na koncu nowy soft czy dobrze zrozumialem ? jakies uwagi ? masz caly watek odnosnie tego. i jest nawet taki, w ktorym jeest opisane jak mozesz to zrobic bez zdejmowania CIDa. Tym algorytmem ja sie posluguje od 21 systemow i Wizard narazie dziala, ale jezeli nie musialbym korzystac z imei-checka (CID g4) to dawno bym korzystal z samych RUU. powodzenia, choc zadne z tego trudne nie jest jak masz g3 to lepiej CIDa sie pozbyc i mozna wtedy wgrac calego roma z ext
zaczek ja wgralem WIZARD_Love i tem mialem jako bazowy, a pozniej dwa caby z shell toola i nim romka, ale jaka Ty opcje wgrywania wybierasz? najpierw CIDa zdejmiesz?
OleYek nie wiem, jak to tam sie uklada, ale widzialem taki temat i nawet wszedlem do niego xP i podobno dziala
najpierw chce cida zdjac pozniej przez ruu wgrac ten soft z radio i na koncu soft nbd 9.2 moge tak zrobic ?