ERROR (302) : UPDATE ERROR

• 5 Odpowiedzi
  • 775 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ERROR (302) : UPDATE ERROR
« dnia: Grudzień 06, 2007, 19:16:07 »
Witam. Mam SPV 3000 z IPL 1.03 i SPL 1.03, przy próbie zmiany softu, łącznie z chińskim naprawczym wymiana dochodzi do 98%, po czym myśli i myśli i wyrzuca komunikat jak w tytule ERROR (302) : UPDATE ERROR. Może ktoś ma jakiś pomysł, z gory informuje ze nie wiem czy jest sciagniety CID, Wizarda dostałem juz w takim stanie. Proszę o pomoc.

Odp: ERROR (302) : UPDATE ERROR
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 01, 2008, 22:14:30 »
Witam. Mam SPV 3000 z IPL 1.03 i SPL 1.03, przy próbie zmiany softu, łącznie z chińskim naprawczym wymiana dochodzi do 98%, po czym myśli i myśli i wyrzuca komunikat jak w tytule ERROR (302) : UPDATE ERROR. Może ktoś ma jakiś pomysł, z gory informuje ze nie wiem czy jest sciagniety CID, Wizarda dostałem juz w takim stanie. Proszę o pomoc.

Dokładnie to samo! Jakiego ROM'a bym nie zastosowal to ciągle to samo! Macie rozwiązanie?

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 01, 2008, 22:40:18 »

Zmaine romu zaczyna sie OD SCIAGNIECIA CIDA !!!

Na jakim systemie to robisz? Sprobuj na innym komputerze. Zacznij tylko od chinskiego pozniej CID a dopiero pozniej reszta.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 02, 2008, 08:01:27 »
heh miałem to samo zapomniałem o cidzie ale rom sie instalował, ale później telefon zaczynał sie mulic. Ale zdjąłem cida i wszystko jest ok. :ok:

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 02, 2008, 20:29:45 »

Zmaine romu zaczyna sie OD SCIAGNIECIA CIDA !!!

Na jakim systemie to robisz? Sprobuj na innym komputerze. Zacznij tylko od chinskiego pozniej CID a dopiero pozniej reszta.

Kolega, który zalożył temat odpisał mi na maila i powiedział, że można było ruszyć sprzęt dopiero JafWM. U mnie CID był zdjęty bo w spv był ROM z T-Mobile. Teraz tylko jak się włączy to wchodzi to bootloadera.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 02, 2008, 20:34:59 »
Przy tym opisie co dal kolega to jak znam Wizarda poszlo by na pewno normalnymi metodami. Jestem w stanie sie zalozyc, ze wina lezala po stronie komputera a nie po stronie Wizarda...
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.