Witam
Czy macie taki problem czasem że po rozsunięciu klawiatury ekran się "rozmywa" (tzn pokazują się jakieś krzaczki i ekran staje się biały), po wyłączeniu ekranu i ponownym włączeniu wszystko wraca do normy. Najczęściej się tak dzieje gdy jest zimno na dworze.
Wcześniej gdy miałem orangutana taka sytuacja występowała nawet gdy nie rozsuwałem ekranu teraz może zdarza się to rzadziej ale i tak mnie wkurza.
Jeszcze mam jeden problem. Częsty i jakże powszechny, Wizard mi się wiesza najczęściej gdy mam włączone Mobile GG, nie instalowałem nic, nic nie zmieniałem a teraz prawie zawsze mi się zawiesza gdy włączę gg. Pewnie to wina softu ale jednak ktoś znalazł na to rade ??
Na temat wyświetlacza, można powiedzieć że znalazłem odpowiedź bo jest troszkę niżej pod tytułem Wyświetlacz się popsuł??
Za to coraz bardziej wkurza mnie zawieszanie się pda pod gg, jak się okazało teraz nie mam rozmywania ekranu ale właśnie gdy rozsunę klawiaturę to wtedy pda mi się wiesza. Gdy rozsunę po prostu klawiaturę jest oki ale jak zacznę coś pisać to już wychodzą krzaczki, nagle nie widać że cokolwiek pisze, później gdy probóje zrobić soft reset to słyszę odgłos i nawet widzę ekranik z soft resetem ale nadal wizard jakby uwieszony. Wgrałem buckup z czasu gdy wszystko było oki i to także nic nie dało. Macie jakieś pomysły ??