dziwny bład podczas updatetu romu pod M3000

• 3 Odpowiedzi
  • 375 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 16, 2006, 01:35:52 »
witam,

sorry jesli zasmiecam, zalezy mi bardzo na rozpoznawaniu pisma. wiem (bo sie dogrzebalem w forum) ze na polskiej wersji nie ma takiej opcji. co byscie polecali? jaki ROM? bez problemow z instalacja i tymi wymyslami orangu. no chyba ze dac sobie spokoj i tylko szukac softu ktory rozpoznaje znaki integrujac sie w WM5 - jesli mozna, to poleccie mi cos

z gory bardzo dziekuje
neX

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 16, 2006, 02:35:24 »
neXen
jeśli chodzi o super romik to polecam  najnowszy tmobile 2.26
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 16, 2006, 03:23:15 »
I tak uwazam, ze rozpoznawanie pisma jest tylko bajerkiem, dlatego ze duzo szybciej sie pisze nawet na ekranowej klawiaturze niz gryzmolac literki po pizdleju, juz nie wspominajac o zewnetrznej klawiaturze wizarda
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 16, 2006, 06:57:06 »
Polecam nowy ROM a do tego zakup klawiaturki ekranowej PocketOgonek. Polskie znaki uzyskuje się bez kominacji kliknięć tylko przez gesty - np Ł to ukos w górę z litery L. Bardzo fajne, szybkie i niedrogie. Można na niej pisać równie sprawnie co na rozsuwanej a do tego z polskimi znakami. Kręcenie stylusem po ekranie to mało skuteczna metoda. Przynajmniej ja w ten sposób pisałem zawsze najwolniej.