0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
też mi się wydaje że detergenty mocniejsze rozpuszczą ekran, nie wiem jaki to klej jest, ale ja bym prubował płynu do naczyń lub wody, jeśli to taki klej o jakim myślę to puści, warto spróbować
Podkreślam jeszcze raz że to folia z nowego MDA Vario, ta z fabryki, więc nie jest cudem że ją odkleiłem Póki co jestem zafascynowany MDA Vario. A i jeszcze jedno - czy te przyciski funkcyjne nad czerwoną i zieloną słuchawką powinny świecić? Bo u mnie nie świecą...
HAHAHAHA!Ej, stary, na wyświetlaczu pozostał Ci klej po fabrycznej folii?!?
Może nie tyle klej, ale pod światło widać "coś", po użyciu płynu do naczyń rozcienczonego wodą nie zeszło... I od razu zapytam - naklejać coś na LCD czy nie? Kolega mi mówił że go dziewczyna straszyła że folie na wodę mogą zepsuć dotykową warstwę, ile w tym prawdy?
Cytat: s1d w Kwiecień 04, 2008, 19:28:53Może nie tyle klej, ale pod światło widać "coś", po użyciu płynu do naczyń rozcienczonego wodą nie zeszło... I od razu zapytam - naklejać coś na LCD czy nie? Kolega mi mówił że go dziewczyna straszyła że folie na wodę mogą zepsuć dotykową warstwę, ile w tym prawdy? Moe to porysowany wyswietlacz po prostu? A co do folii to polecam te watek: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=6998.0