JAk widać z nerwowości REAKCJI na prawdę i fakty wynika iż ktoś ma w tym intetres aby UNICOM miał dośc dobre obroty i zyski, sprzęcik (eten m500) sprzedawał sie na ALLEGRO wysmienicie a tu nagle po tych wszystkich (poskich) akcentach niezadowolenia spadła sprzedaż tego modelu o 70% !!!! a co sie stało z modelem Wizard lub jak kto woli SPV 3000 (jak go Jakub przetestował pomyślnie) wzrosła sprzedaż kilkakrotnie (to opinie moich znajomych zajmujących sie dystrybucją takiego sprzętu.
Czyżby to FORUM też uległo wpływom podobnym do świata LEKARZY ?
Pezcież łapówki dla lekarzy w celu częstego wypisywania recepty na dany lek a nie inny (róenie skuteczny często tańszy) są karalne
to co sie robi ?
Robi sie szkolenia wycieczki i inne bajery ZAMIAST wkładania kasy do kieszeni (łapówki)
i co sie dzieje LEKI (telefony) poddane LOBBINGowi sprzedają sie LEPIEJ

MAM cichą nadzieję ze to FORUM (wyśmienite) nie ulegnie tak szybko podobnemu procesowi "erozji" szczerych testów itp.
Moze to taki pech że Eten m500 był moją 13 mobilna zabawką
Obecny SPV 3000 (14 zabwaka) spełnia wszystkie moje oczekiwania i odziwo przez 2tyg zaliczył tylko jeden ZWIS (na GPS-sie i AM)
W abonamencie mam 310 minut darmowych i je wydzwaniam wiec jak widać sprzet nie leży u mnie w regale za szybką.
Co do zmiany opisu hmm pomyśle - co nie zmienia faktu że mozesz poczytać opisy innych FORUMowiczów (czasami bezsensowne i zbyteczne czasami głupie) a tu masz KONKRETY.
POZDRAWIAM