Czy Wizard SPV 3000 będzie działał jako Polot TV i jaki prog

• 9 Odpowiedzi
  • 1073 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mariozapasnik

Czy Wizard czy jak kto woli SPV 3000 będzie działał jako Polot TV i jakiego programu uzyć i jaki to będzie miało zasięg ?

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 15, 2006, 09:05:20 »
mario - po raz ostatni cie prosze o zmiane opisu pod avatarem - nastepnym razem bede zamykal twoje watki - pole opis sprzetu nie sluzy do wyrazania swoich prywatnych opinii - rozmawialismy juz o tym, prawda?

poza tym prosze zakladac watki we wlasciwym dziale - przenosze

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 15, 2006, 09:33:30 »
a co do pytania - to powinien, ale z racji umieszczenia portu IrDy z boku obudowy używanie Wizarda może być dosyć nieporęczne
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 15, 2006, 17:11:17 »
niestety nie ma jeszcze programu ktory by dzialal z wizardem :/

*

Offline mariozapasnik

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 15, 2006, 22:08:17 »
JAk widać z nerwowości REAKCJI na prawdę i fakty wynika iż ktoś ma w tym intetres aby UNICOM miał dośc dobre obroty i zyski, sprzęcik (eten m500) sprzedawał sie na ALLEGRO wysmienicie a tu nagle po tych wszystkich (poskich) akcentach niezadowolenia spadła sprzedaż tego modelu o 70% !!!! a co sie stało z modelem Wizard lub jak kto woli SPV 3000 (jak go Jakub przetestował pomyślnie) wzrosła sprzedaż kilkakrotnie (to opinie moich znajomych  zajmujących sie dystrybucją takiego sprzętu.

Czyżby to FORUM też uległo wpływom podobnym do świata LEKARZY ?
Pezcież łapówki dla lekarzy w celu częstego wypisywania recepty na dany lek a nie inny (róenie skuteczny często tańszy) są karalne
to co sie robi ?
Robi sie szkolenia wycieczki i inne bajery ZAMIAST wkładania kasy do kieszeni (łapówki)
i co sie dzieje LEKI (telefony) poddane LOBBINGowi sprzedają sie LEPIEJ :)

MAM cichą nadzieję ze to FORUM (wyśmienite) nie ulegnie tak szybko podobnemu procesowi "erozji" szczerych testów itp.

Moze to taki pech że Eten m500 był moją 13 mobilna zabawką
Obecny SPV 3000 (14 zabwaka) spełnia wszystkie moje oczekiwania i odziwo przez 2tyg zaliczył tylko jeden ZWIS (na GPS-sie i AM)

W abonamencie mam 310 minut darmowych i je wydzwaniam wiec jak widać sprzet nie leży u mnie w regale za szybką.

Co do zmiany opisu hmm pomyśle - co nie zmienia faktu że mozesz poczytać opisy innych FORUMowiczów (czasami bezsensowne i zbyteczne czasami głupie) a tu masz KONKRETY.

POZDRAWIAM

*

Offline robo

• 376
  • Sprzęt: SGN
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 15, 2006, 22:55:52 »
Zwócenie uwagi przez Lipciopda wynika tylko i wyłącznie z przyczyn praktycznych. Nie czepia się on treści Twojego przekazu a jedynie formie. Pisząc post długości jednej linijki ( np. Twój pierwszy w tym wątku ) zajmujesz miejsce kilkunastokrotnie większe niż potrzeba co wpływa niekorzystnie na przejrzystość i czytelność wątku. Jestem przekonany, że subiektywna ocena jakości sprzętu jak i preferencje poszczególnych użytkowników przy jego wyborze nie mają tu nic do rzeczy.

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 16, 2006, 03:36:03 »
mariozapasnik - wszystkie twoje posty z dnia 15 marca zostaly skasowane - mysle, ze robo dostatecznie wyjasnil o co chodzi... jak ty tego nie mozesz zrozumiec po kilkukrotnym zwracaniu uwagi to twoj problem... pisz sobie co chcesz na temat etena - ale nie rozwalaj forum

dopoki nie zmienisz opisu wypowiedzi beda kasowane (tym bardziej, ze lamiesz regulamin bo zakladasz je w niewlasciwych dzialach i powtarzasz pytania w roznych watkach)

Cytat: "mariozapasnik"
Co do zmiany opisu hmm pomyśle

ja skonczylem ten temat ze swojej strony, a ty mozesz myslec dalej...

*

Offline mos84

• **
  • 155
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 16, 2006, 12:10:35 »
tylko co to dało jak dalej ma ten opis.....

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 16, 2006, 12:14:30 »
no jest to swego rodzaju wywieranie nacisku
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

*

Offline mariozapasnik

« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 16, 2006, 22:53:58 »
OPIS był taki:

Sprzęt: od niedawna SPV 3000 (jak narazie wszystko OK) a od roku ETEN m500 niestety gdyż to super wydajny PDA ale BEZNADZIEJNY telefon ciągłe problemy ZRYWANIE połaczeń telefonicznych Jakość rozmów nie do przyjęcia ogólnie ---->NIEPOLECAM Etena m500

obecnie jest taki:

Sprzęt: SPV 3000, BT Motorolla HS820, miniSD 1GB Kingston, GPS G-Space GS-R238

mam nadzieję ze jesteś usatysfakcjonowany

POZDRAWIAM
wszystkich którym zmniejszyłem sprzedaż tego BADZIEWIA o którego dobre imie tak zabiega kilku tu obecnych :)