Czy SPV M3000 są awaryjne?

• 9 Odpowiedzi
  • 953 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 01, 2006, 10:01:10 »
Witam
Poleciłem koledze zakup tego PDA. Zamówił w Orange, ale w międzyczasie dowiedział się, że są to podobno awaryjne urządzenia. Ja do tej pory miałem o nim bardzo dobre zdanie (tylko ze słyszenia, bo sam nie posiadam). Jak to jest naprawdę?
Pozdrawiam
Mirek

*

Offline R.E.D.

• 484
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 01, 2006, 21:47:31 »
wydaje mi sie , ze wiecej info znajdziesz tu: http://pdaclub.pl/forum/viewforum.php?f=53  ;)

*

Offline Holender

• **
  • 185
  • Sprzęt: SPV C500 wm5.0; HTC Prophet wm6.0; SE J300i :D
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 02, 2006, 13:25:50 »
wedlug mnie to nie sa awaryjne :) jest to swietny PPC :)

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 03, 2006, 12:46:32 »
awaryjne... coś chyba ci się modele pomyliły :) Mam swojego już ponad pół roku i zero problemów :)

*

remigiusz.b

Re: Czy SPV M3000 są awaryjne?
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 23, 2006, 13:53:30 »
Witam! Ja swojego spv używam jusz pół roku roku i nie mam żadnych zastrzeżeń z wyjątkiem software który wgrał Orange ... Po zrobieniu update to T-mobile jestem bardzo zadowolony....

Pozdrawiam

Cytat: "mirek_123"
Witam
Poleciłem koledze zakup tego PDA. Zamówił w Orange, ale w międzyczasie dowiedział się, że są to podobno awaryjne urządzenia. Ja do tej pory miałem o nim bardzo dobre zdanie (tylko ze słyszenia, bo sam nie posiadam). Jak to jest naprawdę?
Pozdrawiam
Mirek

« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 28, 2006, 11:20:44 »
awaryjne???! - chyba żartujesz, mam go 8 mies. i zero problemów (musiałem tylko zmienić stadt. rom)

*

Offline Garakk

• 264
  • Sprzęt: HTC
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 28, 2006, 11:26:59 »
Mam swojego od początku marca... spisuje się świetnie. Jestem z niego bardzo zadowolony, a po zmianie ROMu to nawet bardziej niż bardzo :)

pozdr
Currently on board (ROM): Wayfarer 2.8

Re: Czy SPV M3000 są awaryjne?
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 28, 2006, 11:28:19 »
Cytat: "mirek_123"
Witam
Zamówił w Orange, ale w międzyczasie dowiedział się, że są to podobno awaryjne urządzenia. Ja do tej pory miałem o nim bardzo dobre zdanie (tylko ze słyszenia, bo sam nie posiadam). Jak to jest naprawdę?

A moj sie zepsul. Co prawda Qtek, ale tez Wizard z HTC. Padl uklad odpowiedzialny za ladowanie baterii. Tak, ot, bez powodu. Nie znalazlem nigdzie ani slowa na temat, czy monza to naprawic samemu, teraz wiec siedzi w serwisie.
Oprocz tego - luszczaca sie farba (z guzikow zlazla BARDZO szybko, po bokach zajelo jej dluzej), rozkalibrowujacy sie ekran (moze wina wersji ROMu).
I wypadajacy rysik :D.
Jeden powie - ten typ tak ma. Inny, bardziej przykladajacy uwage do szczegolow, powie - awaryjne badziewie. Zalezy, co kto lubi :).

Pozdr,
Radek

*

Offline Simon

• 356
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 620
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 28, 2006, 11:30:59 »
Ja mam swojego od kwietnia rowniez dziala bez zadnych zastrzezen (tez po zmianach romu).
Za to koles mial kupowanego razem ze mna i byl w serwisie (gubil zasieg) - widac mial pecha.

Oba kupowane przez Plus tego samego dnia.

Ogolnie sa to produkty dosc dopracowane, a awaria pojednynczych egzemplarzy zawsze sie moze zdarzyc obojetnie jekiego rodzaju jest sprzet.
Pozdrawiam wszystkich maniaków PDA
Simon

« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 28, 2006, 12:10:04 »
jedyne usterki to:
-farba schodzi i oznaczenia orange w sumie dla mnie to plus :P
-wypadajacy rysik po jakis 3-4 miechach sie wyrabia otwor i mozna go zgubic :(
-czasem jak rozladujesz baterie do 0% nie chce ladowac
-wydaje mi sie ze slider do klawiaturki tez sie wyrabia i z czasem rozsuwa sie troszke latwiej niz na poczatku ale to w N7650 tez bylo wszystkie slajderki tak maja :P ( tu przy moim bardzo mala jest roznica miedzy nowka a tym teraz juz ze 5 miechow ma.. prawie niezauwazalna )

ot to wszystko chyba z winy producenta HTC

reszta to wina softu zawieszanie jakiesz cudawianki z zasiegiem i pamiecia
wiekszosci pomaga upgrad do nowszego softu wtedy wiz zaczyna lepiej sobie radzic z pamiecia zasiegiem i takie tam :P