cos z ekranem

• 7 Odpowiedzi
  • 537 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline FELEK

• 23
cos z ekranem
« dnia: Maj 24, 2007, 16:00:06 »
mam problem z mojim spv m3000. dzieje sie cos takiego z ekranem ze przedziela sie on na pol i jedna polowa sie rozmazuje, a po chwili robi sie juz caly bialy ekranik tel sie zawiesza i pomaga tylko  reset.

*

nothin

Odp: cos z ekranem
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 24, 2007, 16:02:35 »
HR.

opis sugeruje zbyt mocne podkręcenie maszyny... choć przy padniętej(0%) baterii na Optipadzie też był taki objaw...
« Ostatnia zmiana: Maj 24, 2007, 21:25:03 wysłana przez nothin »

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 24, 2007, 19:13:11 »
A przypadkiem bateria nie jest padnięta?

*

Offline MaciejK

• 706
  • Sprzęt: HD2, Iphone 3gs 32gb
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 24, 2007, 19:55:37 »
a objaw nie jest ten przy rozsuwaniu fona?? :-\

Warsztat 4x4 Modyfikacje Aut Ternowych Na Wyprawy i Przeprawy, Wyciągatki Zderzaki, Halogeny, Lifty Zawieszeń itp!
Za Pół roku w Polsce bedzie tak jak w Stanach Uwieżcie...

*

Offline lary90

• **
  • 176
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 24, 2007, 21:17:06 »
Też mam taki problem. Przy korzystaniu z rozłożonego telefonu problem znika. U mnie jest tak, że nie musze robić reseta, tylko nacisnąć przycisk włączania (wtedy ekran sie wyłączy) i potem znowu go nacisnąć (najlepiej już przy rozłożonym telefonie). Niestety pozostaje wymiana ekranu, ale jest to trochę kosztowne  :'(
Sprzęt:
HTC Hermes
WM 6.5 DarkVisions
GSM 1.56.70.11

*

Offline azmo

• 424
    • szymtech.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 25, 2007, 04:26:27 »
Też mam taki problem. Przy korzystaniu z rozłożonego telefonu problem znika. U mnie jest tak, że nie musze robić reseta, tylko nacisnąć przycisk włączania (wtedy ekran sie wyłączy) i potem znowu go nacisnąć (najlepiej już przy rozłożonym telefonie). Niestety pozostaje wymiana ekranu, ale jest to trochę kosztowne  :'(
mjoim skromnym zdaniem to nie jest wina samego wyswietlacza tylko tasmy przesylajacej dane. Na 99% wymiana tasmy pomoze. Na ebay radze poszukac "vario flex".
Sprzęt: HTC TP2, TyTN II, Toshiba G900, SPV m650, Xda Exec + TomTom MkII, SPV M3000, Acer n35, Motka A920

*

Offline MaciejK

• 706
  • Sprzęt: HD2, Iphone 3gs 32gb
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 25, 2007, 08:20:46 »
Ostatnio widzialem taka na allegro za 90 zl...
Koszt takiej tasmy z ebaya to 150 zl bo ostatnio rozgladalem sie tak profilaktycznie linka podeslal mi azmo on ma mozliwosc zakupu i wymiany POLECam ;]

Warsztat 4x4 Modyfikacje Aut Ternowych Na Wyprawy i Przeprawy, Wyciągatki Zderzaki, Halogeny, Lifty Zawieszeń itp!
Za Pół roku w Polsce bedzie tak jak w Stanach Uwieżcie...

*

Offline FELEK

• 23
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 25, 2007, 17:10:15 »
wlasnie przy rozsowaniu telefonu sie takie cos dzieje. mam jeszcze jedno pytanie ile moglbym dostac za ten tel z taka wada???