Brak dzwięku i nawet mikrofonu

• 3 Odpowiedzi
  • 441 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline dzetson

• 33
  • Sprzęt: HTC Wizard G4
Brak dzwięku i nawet mikrofonu
« dnia: Listopad 11, 2008, 15:08:39 »
wczoraj wgrywałem sobie kilka aplikacji do telefonu m.in ringo mobile i nawet nie wiem od czego i nie wiem kiedy wszystko mi padło...nie moge sluchac muzyki, gadać przez telefon (ani mnie nie słychać ani ja ich nie słysze)...wgrałem od nowa softa KATwawa ale to nic nie pomoga:/ o co chodzi?

*

Offline pavlick

• 467
  • HTC wizard G3
    • pavlick site
Odp: Brak dzwięku i nawet mikrofonu
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 11, 2008, 15:25:22 »
HR, flash na jakiś czysty ROM i radio rom
---
pozdrawiam, pavlick
tu była strona... była

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 11, 2008, 15:36:12 »
A uzywales sluchawek w miedzy czasie ?
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline dzetson

• 33
  • Sprzęt: HTC Wizard G4
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 12, 2008, 13:47:41 »
heh już do tego doszedłem zanim dostałem odpowiedzi ale niestety nie mogełem napisać:) ale powiem tyle ze Olek miał racje:) dewagowałem nad tym czemu nie działa i w głowie miałem ciągle to iż wcześniej działało, na słuchawkach również ale jak je odpiąłem to już nie...no i że mam remont w domu nie mogłem poświęcić na do dużo czasu:/ wgrałem od nowa KATwawa a poniej WizFlo i nic:/ a po chwili myślę sobie że miałem kiedyś problem z innym telefonem iż nie przestawił się z trybu słuchawkowego na tryb telefonu - myślę "co mi szkodzi spróbować" chociaż nie pokładałem w tym większych nadziei:) ale na całe szczęście wszystko śmiga ładnie:) tylko musze jeszcze wgrać jakiś Radio Rom bo bardzo niezadowala mnie jakoś rozmów:/  jak cicho to słychać dobrze ale na ulicy nie da się rozmawiać a jak dam na full-a to głośno i bardzo nie wyraźnie