Bluetooth-wysyłanie plików

• 4 Odpowiedzi
  • 1735 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline wikrap1

• 1162
    • www.mtbrowery.pl.tl
  • Sprzęt: atari portfolio/wizard /g900/Nokia e51
Bluetooth-wysyłanie plików
« dnia: Maj 10, 2008, 15:20:22 »
W romie wm6.1 slim edition na wizardzie jest problemik z wysyłaniem przez BT :| W file explorel nie ma na wysówanej liście bt explorel więc nie mogę wejść w pamięć innego urządzenia. jest tylko jakiś inny program-btcrawler którym od biedy można wysłać, ale nie da się nim po ludzku znaleźć określonego pliku bo jego explorator pików jest ubogi.

czy można jakoś dograć bt explorel do file explorela lub czy jest jakiś inny program podobny do file explorela z bt explorelem? skąd można go ściągnąć coś takiego :mrgreen:

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Bluetooth-wysyłanie plików
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 10, 2008, 15:24:41 »
Był ostatni taki temat na forum, poszukaj. Resco Esplorer lub nowy TotalCommander (free i po polsku) mają opcje wysyłania prez BT.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline wikrap1

• 1162
    • www.mtbrowery.pl.tl
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 11, 2008, 11:28:11 »
mam total comandera, ale jest tylko przez podczerwień, gdzie jest wysyłanie przez bt???

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 11, 2008, 13:03:09 »
wikrap1 czytaj ze zrozumieniem  :-| Napisałem nowa wersja czyli najnowsza 2.50 posiada wysyłanie przez BT. Na stronie głównej w newsach też o tym było.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline wikrap1

• 1162
    • www.mtbrowery.pl.tl
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 13, 2008, 07:28:59 »
mam instalke tego nowego już, dzięki za info, mam tylko problem taki że stary total commander nie chce się odinstalować, więc będę musiał niestety hr zrobić :mad: ale dzięki wielkie za info bo bez bt żyć się nie da :P

programik już siedzi i jest wysyłanie, ale nie mogę przeglądać pamięci innych telefonów :|

teraz odkryłem ze nie działa bluetooth sharing wiec nie moge odbierac plikow :mad: nie ma w ustawieniach bt zakładki ftp jak miałem w poprzednim romie więc nie mogę bt sharing włączyć tak jak w tamtym romie :mad:

ooo pomaga włączenie irdy, jak chodzi i IR i BT wtedy odbiera BT- bez sensu ale tak jest :P jeszcze raz dzięki wszystkim co pomogli i pozdrawiam

NA KONIEC- proszę o jakiś program do przeglądania pamięci innych telefonów
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2008, 09:39:35 wysłana przez wikrap1 »