Blokada CID z G4

• 2 Odpowiedzi
  • 478 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Blokada CID z G4
« dnia: Październik 09, 2008, 22:02:18 »
Po przeczytaniu wszystkich wątków dotyczących usuwania blokady CID z G4 pkusiłem się o drobne podsumowanie:
Są (prawdopodobnie) dwie opcje i zadna na 100% pewna:
- Pierwsza to zainstalowane w tzw "chinskiego" Rom-u (a następnie dowolnego innego)
- Druga chyba łatwiejsza pozornie to użycie aplikacji Lokiwiz 0.3 którą poszukuje od trzech dni bezskutecznie

PS. Jesli ma ktoś Lokiwiz ale koniecznie wersję 0.3 to proszę o wrzucenie jej na forum lub jeszcze lepiej do działu "downlowd" co by z pewnością w pewnej części zakończyło temat CID z G4 i jednocześnie zminimalizowało w ten sposób zaśmiecanie forum pytaniami...

Jeśli jest też inny sposób na sciągniecie tej blokady dołącz ją do tej wiadomości.

Pozdrawiam i z góry dziękuje :mrgreen:

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: Blokada CID z G4
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 09, 2008, 23:20:54 »
Po przeczytaniu wszystkich wątków dotyczących usuwania blokady CID z G4 pkusiłem się o drobne podsumowanie:

Jezeli to co napisales ponizej, wynika z tego co przeczytales, oznacza to tylko tyle, ze powinienes cofnac sie do podstawowki, zeby NAUCZYC SIE CZYTAC bo piszesz okropne BZDURY !!!

Są (prawdopodobnie) dwie opcje i zadna na 100% pewna:

Jest tylko JEDNA opcja na sciagniecie CID a G4 i nazywa sie imei-check

- Pierwsza to zainstalowane w tzw "chinskiego" Rom-u (a następnie dowolnego innego)

Wgraj! Gwarantuje Ci a 100% cudowna cegle, bez mozliwosci naprawy

- Druga chyba łatwiejsza pozornie to użycie aplikacji Lokiwiz 0.3 którą poszukuje od trzech dni bezskutecznie

Dobre, poprostu rozwaliles mnie, ciekawe jak aplikacja do sciagania simlocka moze pomoc w zdjeciu CIDa... LOL miesiaca

PS. Jesli ma ktoś Lokiwiz ale koniecznie wersję 0.3 to proszę o wrzucenie jej na forum lub jeszcze lepiej do działu "downlowd" co by z pewnością w pewnej części zakończyło temat CID z G4 i jednocześnie zminimalizowało w ten sposób zaśmiecanie forum pytaniami...

Juz Ci napisalem, gdzie znajdziesz lokiwiza, jak nie rozumiesz, to wroc do podstawowki, bo tam ucza czytac ze zrozumieniem, zamiast pisac totalne BZDURY na forum i uskuteczniac wesola tworczosc.  :-|
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline pavlick

• 467
  • HTC wizard G3
    • pavlick site
Odp: Blokada CID z G4
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 10, 2008, 17:31:45 »
Jeżeli ktoś ma program na zrobienie 5gigapikselowego aparatu w wizardzie to niech wrzuci na forum!
To jakiś syndrom weekendu, że nowe farmazony tworzycie? Ja jestem pełen podziwu dla oleyka za cierpliwość...
---
pozdrawiam, pavlick
tu była strona... była