ROM T-Mobile 2.26... Omap na 240Mhz zawsze odpalany do nawigacji. Pamięci raczej wystarcza (jestem zwolennikiem minimalizmu i uzywam tylko Rasco Today, TAgenda i VizBar).
Niestety GPS zostawiłem w samochodzie (skleroza

) i nie mogę teraz sprawdzić tego w realnych warunkach. Przeprowadziłem jednak "suche" testy na działającym cały dzień systemie (był używany głównie do explorera, poczty i putty ale także sporo dzwonione i nagrywane notatek). Omap na 240, po odpaleniu automapy i zapuszczeniu poprzedniego śladu 3,2MB wolnej pamięci i dzwonienie i odbieranie rozmów bez problemu i jedynie trzeba było samemu wracać do automapy przez VizBar ale to już detal.
Powiem szczeże że dzisiaj pierwszy raz jeździłem na Automapie z Wizardem (wcześniej uzywałem do tego Acera n35) i stąd taka moja panika

Po prostu tel jest mi niezmiernie ważny i przeraża mnie myśl że uruchamiając automapę nie będę mógł odbierać rozmów zwłaszcza że Destinator nie miał takih problemów a trochę na nim pojeździłem.
Na razie odkładam temat na później i ewentualnie wrócę do niego jak będę miał więcej czasu na jazdę z automapą i wizardem i problem się powtórzy.