HTC Wizard - zamknięcie aplikacji przyciskiem sprzętowym

• 6 Odpowiedzi
  • 752 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline t0meq

• 36
Czy jest możliwość, aby po zainstalowaniu Magic Button lub innego programu dało się podmapować przycisk sprzętowy Wizarda tak by zamiast minimalizować program, zamykał go? Nie znalazłem na forum takiego tematu ale może ktoś używa przycisku PIE do zamykania a nie minimalizowania programów.

« Odpowiedź #1 dnia: Luty 01, 2006, 14:23:00 »
Zainstaluj MagicButton następnie start>ustawienia>przyciski i przypisujesz do przycisku 2 opcję ok/zamknij (a nie MagicB bo wtedy uruchomisz TaskManagera).

*

Offline t0meq

• 36
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 01, 2006, 14:48:02 »
Cytat: "Navigare"
Zainstaluj MagicButton następnie start>ustawienia>przyciski i przypisujesz do przycisku 2 opcję ok/zamknij (a nie MagicB bo wtedy uruchomisz TaskManagera).

Nie mapowałem do przycisku 2 Magic Button. Przed i po instalacji miałem przypisany OK/Close. Przed i po instalacji przycisk wykonuje taką samą czynność, czyli minimalizowanie programu.

*

Offline nat10

• 16
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 02, 2006, 00:30:20 »
Czy można ustawić jakoś magica w autostarcie?

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 02, 2006, 09:26:02 »
można - wystarczy w jego opcjach postawić ptaszka przy Auto Start
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

*

Offline Widmo

• *
  • 99
  • Sprzęt: HTC Touch I / II
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 08, 2006, 00:25:54 »
widze ze temat wygasł - a moze jednak da sie podmapowac 'czerwona s;uchawke' zeby nie minimalizowala ale zamykala?
Regulamin: "Zabrania się reklamowania swoich lub cudzych (prywatnych lub nie) serwisów internetowych w tematach, treści wypowiedzi, avatarach, podpisach itd; bez zgody Administracji Portalu"

*

Offline t0meq

• 36
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 08, 2006, 14:44:59 »
Temat wygasł bo problem rozwiązał się wraz z pojawieniem smartskey. Wprawdzie działanie programu nie obejmuje czerwonej słuchawki ale też rozpoczynając wątek nie napisałem, że musi to być koniecznie czerwona słuchawka :)