to nie bylo do ciebie 
Napisane: 13-06-2007, 17:54:13
czysty build na tym niby nowym rdzeniu
wgrywales go?
wiesz co? twój build jest tak dobry, że po próbie z pandorą na chyba nowym rdzeniu wyśmiałem pandorę 2.xx - pół godziny testów, 1.5 mb mem mniej i wolniejszy + dziwne jego zachowania, i powrót do pathfindera 1.0.... nie czułem sensu zmiany.
NBD 7.1 moze i byłby ok, ale znów - OVERLOADED....

na max po prostu/.
tych wynalazków typu xw06, titanium(lol) czy jak mu tam i innych nawet nie próbowałem, bo są znów przeładowane...
ALE, gdbybyś może wrzucił w kuchnię ten nowy rdzeń + to, co było w 1.x pathfindera....
myślę, że to metoda na coś, czego NIGDY jeszcze nie było.
Nie cierpię overloaded shitu.
zostaje zawsze pytanie, bo trzeba mieć to na względzie: czy ROM ma być dobry dla:
- 0 usera
- przeciętnego amerykanina,
- usera świadomego
- grzebacza.
Wybierz niszę... pogodzić prawie niemożliwe.... no i wybierają masy twórcy z xdadev po drodze zapominając, że wiz moze śmigać....a MOŻE śmigać.
xdadev stracił pionierski charakter poza kuchniami, anichillus zwątpił chyba, bo nic nie działa....reszta się podnieca touchem...ciekawe ile wpisów jest związanych z firmami napędzającymi sprzedaż...vide iphone shit.
Nie chce mi się tworzyć wątku o twoim ROMie na xdadev, ci goście(userzy) nie pojmą idei..imo... My mamy twój build, oni nie mają,
+ dla ciebie i dla userów, którzy moga go mieć.
Czy ktos z was wyobraża sobie, co by było, gdyby takie możliwości grzebalnictwa były możliwe dla rzesz userów ppc? Byłby RAJ.