[wizard] mp3 player ,skype i odp ktorych brak na forum

• 9 Odpowiedzi
  • 929 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Quba.

• *
  • 66
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC Touch2 etc... ;)
« dnia: Marzec 10, 2007, 16:07:28 »
Witam

Pare tygodniu temu kupilem sobie Wizarda :) Oryginalnie byl soft z orange :) zmienilem go na oficjalny z Ery wgralem najnowsze radio i jak narazie wszystko ok.

Moze ktos poleci cos lepszego ? nowszego ? szybszego ? moze WM6 ale czy jest WM6PL ?

Kilka pytan:

1.Czy jest jakis mp3 player(program) dzieki ktoremu bedzie mozna sluchac mp3 z wylaczonym ekranem i przyciskami przelaczac piosenki ?

Co do mp3 playera to poradzilem sobie tak ze uruchamiam TCPMP przechodze na glowny ekran i przez program handymenu wylaczam ekran.Pod guzik wybierania glosowego przypisalem wlasnie TCPMP i gdy mam wylaczony ekran naciskam na guzik wybierania glosowego i mam uruchomiony TCPMP i moge zmieniac piosenki. Czy to jedyne rozwiazanie ?

2.Czy da sie ustawic skype'a aby dzwiek byl nie na glosnikach systemowych tylko w tym glosniczku przez ktory normalnie gadamy,albo na sluchawce BT

3.Szukam jakiegos proga do VOIP stabilnego i dzialajacego na WIZARDZIE, najlepiej aby dzialal z easycallem itp.

4.Jak zmusic WMP do tego aby odtwarzal muzyke na sparowanej sluchawce BT (Motorola H500)

Pozdrawiam
Quba
--
Quba

*

Offline mariozapasnik

« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 10, 2007, 16:27:21 »
KOLEGO jestes NOWY

wiec najpierw odwiedz dział Faq potem użyj opcji SZUKAJ

a potem dopiero zakładaj nowy (kolejny w tym wypadku) wątek

*

Offline lukasz127

• 28
  • Sprzęt: HTC Wizard G4 (cid locked): ROM reTOUCHed-FINAL  Radio 02.61.11 +Kingston miniSD 1GB
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 10, 2007, 16:29:09 »
1. jesli chodzi o mp3  to uzywam zamiennie kombinacji TCPMP+ ScreenToggle ewentualnie WinamPAQ + ScreenToggle.
 ScreenToggle wylacza jednie ekran wiec spelni twoje wymagania.
U mnie przypisanie tego programu do przycisku VoiceCommand sprawdza sie doskonale.
IMO wygodniej jest sterowac wl/wyl ekranu niz uruchamiac pllayer

*

Offline Quba.

• *
  • 66
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC Touch2 etc... ;)
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 10, 2007, 16:30:36 »
Niestety zrobilem to co kolega pisze i na te pytania ktore zadalem niestety nie znalazlem odp. Stad nowy watek.

Pozdrawiam
Quba
--
Quba

*

Offline luklew

• *
  • 92
  • Sprzęt: Toshiba G900, iPod Touch 4gen, EeePC 900
Odp: [wizard] mp3 player ,skype i odp ktorych brak na forum
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 04, 2008, 22:44:44 »
Ehh...

A ma ktoś odpowiedź na pytanie nr 4 ?

No mówiom "szukaj". Szukam i trafiam tylko na ten temat.

No ja sam posiadam słuchawkę h500 i udało mi się częściowo puścić mp3. Gdy nacisniesz guzik z słuchawką (ten środkowy) to będzie wybieranie głosowe. Podczas tego będziesz słyszał każdy dźwięk z wizarda w swojej słuchawce, a jednocześnie wyciszając głos w głośnikach wizarda. Jednak dalej nie mam pełnego rozwiązania tego problemu, gdyż po tym czasie w którym trzeba powiedzieć komendę głosową, to poprostu głos znów jest na głośnikach wizarda a na słuchawce cisza.

Temat odświeżam gdyż myślę że nie ma sensu zakładać nowego, zwłaszcza że tu mnie "szukaj" przekierowało i tu powinno być rozwiązanie tego problemu (o ile jest).

Jak ktoś wie jak póścić ten dźwięk przez h500 by się swobodnie słuchało mp3 to proszę o pisanie!

*

rybnik

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 04, 2008, 23:57:47 »
Do MP3 polecam GSPlayer, lecz chyba się nie da przełączać piosenek z wyłączonym ekranem.

*

Offline swistak87

• 345
  • Sprzęt: Motorola Milestone
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 05, 2008, 00:03:16 »
A ja CorePlayer.
Niestety płatny, ale mało zajmuje, a jest doskonałym rozwinięciem TCPMP o odtwarzacz muzyki.
Pozdrawiam,
Świstak

*

Offline ssj4

• *
  • 97
  • Sprzęt: HTC TyTn II, 8GB SDHC
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 05, 2008, 09:40:11 »
W GSplayerze możesz sobie podporządkować każdy klawisz do każdej opcji. a po 30 sekundach ekran sam się wyłącza i normalnie na wyłaćzonym ekranie możesz przełączać piosenki, przewijać sciszac i podgłaszać.. Ja tak mam i jest to bardzo dobr program i jstem z niego zadowolony. tylko trzeba odpowiednio ustawić opcje klawiszy podczas odtwarzania. z GSplayrera na pewno będziesz zadowolony.
pozdrawiam
-HTC TyTn II
Rom: Dutty's WM6.1 Hybrid v2
Radio : 1.64.08.21 (PLAY)

-MDA Vario II

-Blackberry 8707v simlock free, menu PL

*

Offline utak3r

• Ekspert WM
  • 1516
    • Wirtualne Zacisze utak3ra
  • Sprzęt: Samsung Ace, Raphael, Hermes, Universal i inne
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 05, 2008, 12:26:36 »
Moje 3 grosze... MortPlayer.

« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 05, 2008, 23:50:53 »
ale przeciez wlasnie tcpmp ma opcje wylaczania ekranu?!? ja robie dokladnie jak wy: tcpmp odpalam przez przycisk voicedial, a w samym tcpmp w opcjach tenze przycisk przypisany jest do wygaszania ekranu. takze jesli nie mam tcpmp na wierzchu (robie cokolwiek innego, w tle leci muzyka) naciskam VD i tcpmp wyskakuje, kawalki i glosnosci zmieniam Dpadem, ew. naciskam VD z poziomu tcpmp aby wygasic/wzbudzic ekran... uzywam wizarda, jego DPad jest na tyle wypukly ze da sie zmieniac utwory nawet przez material (kieszen spodni, koszuli). swoja droga swietny program.