A jaki masz ROM?
standardowy z Orange ... już myślałem nad zmianą, ale stwierdziłem, że przeczekam wiek młodzieńczy AKU 2 
wracając do tematu ... ROM nie może być przyczyną tak szybkiego zużywania baterii, bo przecież 3 miesiące ładnie trzymała, aż tu nagle - zonk 
pozdrawiam,
ppardala
Ale to moze byc kwestia wspolpracy z jakims dodatkowym programem, czy sterownikiem, ktorego wczesniej nie miales. Tak wlasnie to dziala, przez 1 miesiac ok, zaintalujesz cos i nagle kicha. mi np. przez tydzien orange`owy ROM tez dzialal spoko, a pozniej juz mnie szlag trafial jak ludzie nie mogli sie dodzwonic, bo ciagle wyskakiwal dialpad z koniecznoscia wpisania PIN`u.
Czy Rom moze miec wplyw na baterie? Ja obiektywnie spojzec nie moge, bo moze dlugotrwalosc bateri wynika z mniej intensywnego uzytkowania niz odrazu po zakupie, ale wczesniej 3 dni to byl max, teraz wytrzymal 5.
Na xda-dev. potwiedza sie to w wielu watkach, ze nowy ROM lepiej trzyma im baterie/ mniej znika pamiec operacyjna, no i wogole jest stabilniejszy.
Nie bede namawial, ale przeciez sprobowac zawsze mozna, bo zrobisz sobie backup starego ROma i jak Ci sie nie spodoba to wgrasz oryginalny