Czesc,
zebralo mi sie kilka problemow od czasu kiedy uzywam Qteka, wiec moze Wy mi pomozecie:
1. Bateria - trzyma 20 godzin, jak uzywam BT - 8 godzin, a jak cokolwiek na nim robie to juz w ogole jest masakra, jestem w stanie wykonczyc Qteka w pare h. Co do tych 20 godzin: pracuje przy pelnym oswietleniu, po minucie sie wylacza podswietlenie, wylaczanie jesli jest nie uzywany nie jest ustawione. Przez te 20 godzin rozmawiam okolo 10 minut, oraz korzystam z pda przez 15, reszte jest ciagle wygaszony ekran.
Byc moze problem tkwi w ustawieniach baterii, o ktorych pisze, wiec moze podajcie na jakich ustawieniach u Was wytrzymuje te 2-3 dni. Oczywiscie podczas testu nic nie dzialalo w tle, MagicButton nic nie pokazywal, tak samo taskmgr pusty.
2. Kontakty - raz na 2 dni, znikaja mi kontakty, wchodze sobie w zakladke contacts - a tam pusto, suwak wyglada tak jak wczesniej czyli tak jakby ilosc kontaktow sie zgadzala, tylko ze ich nie widac. Oczywiscie dzieje sie to wtedy jak musze pilnie do kogos zadzwonic. Soft reset zalatwia sprawe.
3. Wieszanie sie - co jakis czas wizard sie wiesza, nic nie mozna zrobic, po prostu wszystko stoi, wysuniecie klawiatury nic nie zmienia (ekran pozostaje w pozycji pionowej), Soft reset zalatwia sprawe.
4. Active Sync - laczy sie przez BT, przez usb nijak nie chce sie uruchomic, o ile synchronizacje moge przeprowadzac przez BT, to chcialbym mu kiedys wymienic Rom, a tu niestety nie ma jak. Po zainstalowaniu USB switch na wizardzie, win xp poprawnie instaluje sterowniki, wykrywa pda, ale AS go nie wykrywa.
I na koniec swietna wiadomosc, chcialem oddac baterie na gwarancje, to uslyszalem ze musze oddac caly sprzet na 14 dni roboczych...
Jakbyscie mogli rozwiazac ktorys z moich problemow, bylbym niezmiernie wdzieczny.
Pozdrawiam