nie no juz nie mam sily

wiec tylko odpowiem instrukcja sie kalania

podam tylko z pamieci mniej wiecej ustawienia 3 zakladka wlan ustawienia
potem lewy softkey podpisane menu z listy network cards na goze internet na dole wlazisz w sdio wlan niepamietam jak dalej

i pierwsza zakladka ustawia sie czy adres masz miec auto (standardowe ustawienie) a mozna przypisac sobie recznie nizej wpisujesz ip maske i brame
nie wiem jak u ciebie w sieci jest wiec nie bede ci pisal co i jak u mnie nie ma dhcp wiec wszystko sobie klepie recznie i wpisuje 192.168.1.11 maska 255.255.255.0 a bramka 192.168.1.1 ale jak mowie u ciebie moze byc inaczej auto albo inne adresy
potem druga zakladka i tam klepiesz dwa dns ktore podalem wyzej
i to koniec konfigurowania karty wifi ktora sie znajduje w wizardzie

potem soft reset i mozesz odpalic karte i sprawdzic czy smiga net wymiana danych i inne takie po wifi

a i odrazu wspomne ze wiedze podstawowa sie nabywa w podstawowce
a wiedze podstawowa o pda z instrukcji ewentualnie z faq dla poczatkujacych jest na
www.pdaclub.pl wiec poczytaj
a nie zadajesz takie pytania ciagle typu jak zmienic dzwonek czy jak przestawic tapete

bo niewiele osob ma czas poprostu prowadzic za raczke jak dzidziusia

no i standardowy tekst

jak zwykle wiekszosc odpowiedzi znajdziesz w wyszukiwarce jak nie tej to google albo xda
powinnismy stworzyc algorytm pytania na forum

1 sprawdz czy odpowiedzi na twoje pytanie nie ma w instrukcji
2 sprawdz czy odpowiedzi na twoje pytanie nie ma w dziale dla poczatkujacych
3 sprawdz czy odpowiedzi na twoje pytanie nie bylo juz w jakims temacie na forum
4 sprawdz czy odpowiedzi na twoje pytanie nie znajdziesz w necir google xda
5 jak wypelniles wszystkie 4 powyzsze punkty i nie znalazles odpowiedzi to pewnie sie pomyliles wykonaj kroki 1,2,3,4 jeszcze raz

6 pamietaj kazde uzadzenie elektryczne dziala znacznie lepiej jesli przed wlaczeniem wlozysz wtyczke do gniazdka moze poprostu nie wlaczyles uzadzenia dlatego nie dziala
7 jak udalo ci sie przebrnac i przez punkt 5,6 MOZESZ pisac nowy temat na forum

zminimalizowalo by to ilosc nowych tematow