Słuchaj kolego AHMED, jak chcesz robić dyktando to wejdź na jakieś forum języka polskiego i tam się wypowiadaj na temat pisowni.
To jest wątek o wrażeniach z użytku WP7 jak byś nie wiedział. Kolega poprostu ocenił WP7 taki jaki jest z jego punktu widzenia, w wątku nie było zachwyt WP7, a wrażenia czyli również krytyka. Miałem zainstalowany WP7 i również wróciłem do 6,5 który jest dla mnie bardziej elastyczny (biznes, multimedia, nawigacja, telefon + możliwość posiadania 2 systemów ), wybór każdego co kto woli. Prawdę mówiąc WP7 jest fajnym sytemem ale narazie mało użytecznym dla osób, które wymagają czegoś więcej od telefonu, a niekompatybilność z aplikacjami wm, nie możliwość instalacji z komputera bez kombinowania nazie odsuwa go trochę w przysłość, aż powstaną aplikacje takie jak np. Automapa i oficjalne odblokowanie pod instalacje z poziomu PC, a stosująć podstępem aktywację usługi live, która jest oszustwem narażamy się na karę pozbawienia wolnośći od 6 m-cy do 8 lat. Wiem, że MS daje kody, ale nie ogłosił oficjalnie że użytkownicy HD2 je otrzymają dzwoniąc do ich Biura Obsługi. Każy kto dzwoni i nie mówi że chce kod do HD2, tylko HD7 lub usługi Live(bez podania, że do HD2) jest oszustwem, więc może trochę się trzeba zastanowić (o ile ktoś jeszcze nie wie, to w Biurze Obsługi MS rozmowy są nagrywane, a podająć swoje dane poprostu się przedstawiamy w nagraniu).
Ale to tylko moja opinia i każdy robi jak chce, nikomu nic nie nakazuję tak jak ty nie przyjmujesz krytyki kolegi, bo ty uważasz żę WP7 jest wspaniały i wszyscy muszą tak sądzić:)
Podsumowująć, każdy ma prawo wyboru i jak ktoś chce np WM 6,5 na swoim nowym HD7 i szuka rozwiązania to należy zrozumieć, że ten system bardziej mu leży i szuka rozwiązania, a nie kpić z niego, tylko jeżeli coś wiemy na ten temat starać mu się pomóc.
Przyjmij do wiadomości, że nie wszystko co się Tobie podoba, musi się komuś innemu również podobać !!!