Dobrze, chciałem zacząć ten wątek, gdyż nim zainstaluje WP7 (nad czym się długo już zastanawiam) chciałem wiedzieć czy to co słyszę w moim środowisku to prawda... :/
1. WP7 ponoć ściąga kosmiczne ilości danych (czy zostało to już naprawione)
2. Jak działa "granie online" bo z tego co widziałem na yt, to słowo "online" jest mocno nadużyte, gdyż nie grami z innymi, tylko sami,tyle co przez konto live...
3. Jak to jest z tymi grami, nie mogłem się doszukać, czy instalując grę płacimy za nią?(jaka waluta) czy za każdym razem, gdy chcemy zagrać płacimy?
4. to samo co 3, odnoszące się do aplikacji
5. Dużo się mówi, iż WP7 jest straszną platformą pod względem własnych pokręconych plików, jak apple, magiczne formaty itd...i że nie da się nic wrzucić bez programów windowsa, prawda?
6. Jak już zrozumiałem, w tej chwili Romy WP7 są już przygotowane do aktywacji WL, i przebiega ona bez problemu, jeśli posiada się klucz?
7. Czy nadaję się on na główny system, na którym się pracuje, czy na razie to dodatek, aby poszpanować nocajwyżej?
Jakbym miał więcej pytań, dopiszę, również proszę osoby od dopisywanie (odpisywanie). Strasznie mi nagadano na ten system "że nie jest dobry", "to dla beta testerów", "to jeszcze nie to".... a mnie szczerze juz WM 6.5 męczy bo się skończył :/