Lumia 800 - nie ładują się zdjęcia

  • 3 Odpowiedzi
  • 7480 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lumia 800 - nie ładują się zdjęcia
« dnia: Czerwiec 03, 2012, 11:10:35 »
Witam,

nie jestem tutaj nowy, wcześniej funkcjonowałem pod nickiem humanelimination i w dużej mierze pracowalem z wm.

Wczoraj zakupiłem ten telefon i zrobiłem update przez zune. Natomiast (wydaje mnie się, że to kwestia update ale mogę się mylić) nie ładują się zdjęcia np. z facebook-a. Tak samo jest problem z youtube. na m.youtube ładuje się do końca a potem na środku pojawia się napis "wczytywanie" i nic poza tym. Po przełączeniu w pulpit (wersja non mobile) ładuje się dziwnie długo (czasem i nie) i też nie ładują się obrazy. Co ciekawe filmiki (np. z bezpośrednich linków) się odpalają. Nie chcę też wracać do poprzedniej wersji oprogamowania, wtedy miałem problemy z zalogowaniem się do live ID

Odp: Lumia 800 - nie ładują się zdjęcia
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 05, 2012, 19:38:04 »
Widzę, że temat WP jest bardzo raczkujący i minie trochę czasu zanim będzie choć trochę przerobiony jak WM

Odp: Lumia 800 - nie ładują się zdjęcia
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 08, 2012, 21:27:25 »
Dla zainteresowanych, po włożeniu karty sim (dopiero dzisiaj przyszła mi micro) i załadowaniu pewnie z gprs-a mimo włączonego wifi zaciągnął wszystkie fotki.

*

Offline romulus

  • ******
  • 2929
  • Płeć: Mężczyzna
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
Odp: Lumia 800 - nie ładują się zdjęcia
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 08, 2012, 21:51:14 »
Dla zainteresowanych, po włożeniu karty sim (dopiero dzisiaj przyszła mi micro) i załadowaniu pewnie z gprs-a mimo włączonego wifi zaciągnął wszystkie fotki.
pominął wi-fi jak to możliwe?
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.