Kilka pytań

• 4 Odpowiedzi
  • 2621 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kilka pytań
« dnia: Kwiecień 27, 2011, 19:40:57 »
Witam

W najbliższym czasie mam zamiar zakupić telefon z WP7. W związku z tym mam kilka pytań odnośnie systemu i sprzętu:
1. Najprawdopodobniej skuszę się na HTC Mozart, czy jest to dobry wybór? Czy są znane jakieś duże problemy związane z tym modelem? Czy powinienem wybrać coś innego?
2. Co się dzieje z cenami telefonów z WP7, pamiętam jeszcze kilka miesięcy temu chodziły po 2tys. a teraz można już spotkać nówki po 1tys. na allegro?
3. Co z mapami? Jak WP7 radzi sobie z Polską? Czy jest to ta sama wersja map co na maps.bing.com?
4. Czy Zune synchronizuje tylko muzykę zakupioną w marketplace, czy także moje własne pliki też tam mogę wrzucić?
5. Czy istnieje jakaś dobra, darmowa aplikacja do zarządzania alarmami - lista co najmniej 5 alarmów, głośność (w WM6.5 dzwonek był strasznie cichy), ewentualnie monitorowanie faz snu i budzenie podczas "płytkiego snu"?
6. Czy istnieją jakieś dobre gry strategiczne na WP7?
7. Czy ktoś może zna jakieś miejsce w Krakowie, gdzie można sprawdzić telefon z WP7 w działaniu (idealnie Mozarta)?

Z góry dziękuje za pomoc
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2011, 19:47:00 wysłana przez Twelve »

*

Offline gbbsoft

• 1539
Odp: Kilka pytań
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 27, 2011, 21:23:58 »
ad4. Jak najbardziej można wrzucać swoją muzykę.

*

Offline grzegorzb50

• 455
  • Sprzęt: iPhone 4,  LG E900
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 27, 2011, 21:34:05 »
Na wszystkie pytania nieznam odpowiedzi,ale jezeli idzie o muzyke to zune synchronizuje rowniez inne pliki.wgralem sobie ponad 40 ulubionych albumow.
Co do gier to w markecie jest ich ogromna ilosc i jest z czego wybierac. :ok:

*

Offline dachu02

• *
  • 78
    • windows phone
  • Sprzęt: htc hd7
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 27, 2011, 22:08:42 »
co do cen - prosze bardzo, porównanie - /1177/porownanie-cen-urzadzen-z-wp7-w-polsce/]http://[ciach]/1177/porownanie-cen-urzadzen-z-wp7-w-polsce/

mozarta odradzam, slaby glosnik
polecam lg e900 wykonanie rewelacyjne i cena tez nie za wysoka, na pewno lepszy wybór niz mozart
windows phone 7

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 28, 2011, 07:44:00 »
sprawdzisz w kraku na pewno w jakimś saturnie czy MM. Sporo na temat WP7 mozesz poczytać w moich recenzjach ze strony głównej. Tak dość obszernie przyglądałem się  temu systemowi i rozwiązaniom.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...