Dzięki za podpowiedź z Dr. Battery pokazał mi 95%. To jak dla mnie bardzo dobry wynik. Z drugiej jednak strony pokazuje jak marną ma wydajność bateria w Pre.
Jeśli chodzi o synchronizację to używam do tego głównie konta google. Inaczej nie mógłbym się przemieszczać między różnymi platformami na telefonach.
Ale chciałbym mieć jakiś Program na PC dzięki ,któremu mógłbym wysyłać smsy, odbierać czy zarządzać nimi z poziomu komputera. Jest to dla mnie ważna funkcjonalność, jeśli chodzi o wybór platformy na smart phone, ale nie najważniejsza, teraz bardzo duży nacisk kładę na wydajność baterii. Oczywiście na precentral.net można dostać baterię o zwiększonej pojemności [2600mah], z pokrywą na tył ale kosztuje połowę tego ile wydałem na telefon[ kupiłem swojego Pre za naprawdę niewielkie pieniądze], więc nie jest to dla mnie jak na razie opłacalny zakup. W Polsce w ogóle nie widziałem baterii do Pre.
Jeśli chodzi o touch stone to być może skuszę się na nią, jeśli zdecyduję się na Pre2 lub jak wejdzie do sprzedaży Pre3. Na razie kupiłem swojego Pre z ciekawości, żeby poznać system i jego możliwości.
Jeśli chodzi o działanie systemu to naprawdę jest bardzo dobry i niezawodny. Brakuje mi trochę kilku aplikacji, które mam na motoroli [z Androidem], najbardziej jednak doskwiera mi brak GG i skype na WebOS. Chyba że jest wersja linuksowa tych programów, którą da się zainstalować na Pre.