Jak używam?Od czerwca na przykład nie zadzwoniłem ani razu, do tego są telefony, ale służy mi jako taki mniejszy, bardziej podręczny laptop, taki który mam przy sobie w kieszeni i mogę go w każdej chwili wyjąć i szybko włączyć. Lista zakupów, numer telefonu, muzyka, zdjęcia. Jest wiele zastosowań, co jakiś czas dochodzi nowe, najistotniejsze jest jednak to które umożliwia sprawdzenie poczty. Dużym minusem niestety jest brak możliwości wejścia na stronę banku i sprawdzenia tego i tamtego, o przelewach nie wspominając, tych najbardziej mi brak , może kiedyś z czego innego.
Być może chodzi Ci o to włąśnie, a być może o to, że pewne sprawy są dla mnie skomplikowane i jakim cudem w ogóle daję radę używać cokolwiek elektronicznego.Jesteś dużo młodszy sądząc po zdjęciu, wiele trudnych w moim odczuciu rzeczy to dla Ciebie zwykłe prawy, takie nad którymi nie musisz się zastanawiać, na przykład Twoja wypowiedź powyżej, indianin napisał wcisnąć i zrobić reset, Ty napisałeś wcisnąć i przytrzymać 60 sek.Właściwie jak wcisnę i przytrzymam nic sie nie stanie, więc jakies rozbierzniości waszych wypoewiedzi nie są tu najważniejsze. Ale dalej piszesz o miękim resecie i powiedz jaki drugi otworek masz na myśli. Byłem przekonany, że wkładając po rozkręceniu rysika jego cieńszy koniec w otwór do resetu wchodzi on głębiej i na tym polega reset twardy, a rysik w normalej postaci wchodzi płyciej i to w/g mojego mniemania miał być reset mięki. Ty wiesz coś co jest dla Ciebie jakimś pewnikiem, ja za to dostałem informację, a mianowicie, że jest coś następnego o czym nie wiem.Nie chcę mniemać ,że mam tu do czynienia z nieścisłością, że wyraziłeś się w pośpiechu nie precyzyjnie, ja na takie rzeczy zwracam uwagę i mam problem.
Proszę kogoś o ścisłe wyszczególnienie czynności składających sie na twardy reset i na mięki, ich następstawa już znam, ale zgłupiałem w tej chwili jak który sie robi.Grzegorz (zolty4@o2.pl)
[Dodano: 2005-10-04 23:43:32]
Acha i jeszcze jedno sp4jkk, z Twojej wypowiedzi wynika, że twardy reset to tak jakby wyłączenie wyłącznikiem światła, trzeba drugi raz nacisnąby się włączyło, czy może coś tu źle zrozumiałem?Grzegorz(zolty4@o2.pl)