ROM w XDA

• 2 Odpowiedzi
  • 480 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline aurox

• 31
ROM w XDA
« dnia: Październik 23, 2005, 13:59:14 »
Witam jeśli coś takiego już było to przepraszam szukałem lecz nie znalazłem odpowiedzi!

Mam taki problem gdyż w swoim XDA 1 mam tylko Bootloadera i che zainstalować do niego jakiegoś windowsa tylko żę nie wiem jak mam nadzieje że pomożecie i podeślecie jakieś linki do niezbędnych do tego programów. Linki do anglojęzycznych stron mnie nie bawią gdyż nie znam angielskiego

Z góry dzięki za pomoc

*

Offline indian

• 823
ROM w XDA
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 23, 2005, 18:32:32 »
W Twoim wypadku najlepiej bedzie poszukac kogos kto Ci wgra taki rom.

ROM w XDA
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 23, 2005, 21:36:01 »
Tak jak napisał indianin... może bezpieczniej będzie zleciś to komuś w twoim otoczeniu. Jednak jeśli chcesz ( bo masz zacięcie ) przejść przez to wszystko potrzebne Ci będzie kilka rzeczy. Karta SD conajmniej 64 MB i czytnik karty SD do PC'ta . Jeśli masz takie coś to już jest szansa powodzenia.
Teraz musisz poczytac na forum o upgradowaniu ROMu.. jest tego sporo. Jeśli nie znasz angielskiego ciężko ci bedzie bo w razie komunikatu na ekranie zgłupiejesz i jeszcze wciśniesz co nie trzeba... ale do odważnych świat należy. Jak poczytasz o upgradowaniu to wróć do tego wątku i napisz co wiesz.... jeśli masz pytania to wal .. postaram się odpowiedzieć