Qtek 1010 eng menu jak zrobic ??

• 5 Odpowiedzi
  • 671 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 22, 2004, 18:56:21 »
Kupilem sobie tego palma poniewaz programuje troszke w c i flashu no i postanowilem pisac gierki na palmtopy... tylko ze narazie jedyne z czym sie mecze to z niemieckim winem. Kupilem go w holandii ma tego niemieckiego windowsa 2002 ze stronki http://forum.xda-developers.com/front_page.php sciaglem wersje angielska (czy room'a bo ja dokladnie nie wiem tu torszke nazewnictwo jest inne) wsadzam palma na podstawke  podstawka z kompem jest podlaczona ladowarka tez i mi wyskakuje error "Please plug the power adapter into your Pocket PC" Nie wiem o co tu chodzi
Nie ma jakiejs angielskiej nakladki na tego wina bez koniecznosci jakiegos reinstala ?? Poprostu nie uczylem sie niemieckiego nawet nie umiem zrobic neta ani skonfigurowac tak zeby mi MMS dochodzily mecze sie z tym juz tyle i nie umiem dac se rady...
Nawet bylem w punkcie idei i w opolu i w katowicach (bo karte SIM mam z idei) i oni tez mi nic nie pomogli...
Plzzz co mam robic ??

*

Offline Psikus

• *
  • 54
  • Sprzęt: ETEN M700
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 22, 2004, 19:45:21 »
jak przyjedziesz do mnie do wisly, to ci zainstaluje na NIM 2003 ANGIELSKI i powiem jak skonfigurowac w idei gprs i mms, sam mialem taki 1010 jakis czas temu. ********** zapraszam
MDA I,
MDAII,
MDAIII,
COMPACT,
UNIVERSAL

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 22, 2004, 20:00:39 »
programow mam troszke gierek ponad 400 megsow pelne wersje... A nie mozesz mi napisac jak to zrobic ja bym sie pomeczyl jeszcze najwyzej bo do wisly mam w sumie kawalek aa czasu tak niezabardzo :/
Jestem grafikiem/webmasterem no i programuje procz tego wiec w jakis sposob moge sie odwdzieczyc layout albo cos takiego co ?? :)

*

Offline Psikus

• *
  • 54
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 22, 2004, 20:09:18 »
poszukaj zatem na forum, wiele razy byl opisywany upgrade romu, znajdziesz bez problemu, ale najlepiej jeslibys sie zaopatrzyl w karte pamieci co najmniej 32 mega i upgradowal rom z karty, z kompa miewalem klopoty. No i upichc sobie wlasny na tej stronce: http://lumpistefan.dyndns.org/. Powodzenia
MDA I,
MDAII,
MDAIII,
COMPACT,
UNIVERSAL

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 22, 2004, 20:58:58 »
Tez juz probowalem tylko dokladnie nie wiem jak sciaglem plik rozpakowalem zgralem na karte (mam 256 megsow) i nie wiem jak go odpalic...

*

Offline Psikus

• *
  • 54
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 22, 2004, 22:37:47 »
nie mozesz go po prostu zgrac na karte, do zgrania potrzebny ci jest specjalny plik, i potem to uruchamiasz w bootloaderze, teraz ci nie napisze jak sie nazywa ten plik, bo musialbym przeryc cala biblioteke cd. jeszcze raz radze: poszukaj na forum, uzyj wyszukiwarki, do wszystkiego znajdziesz opis i linki, nawet jesli poszukasz w xda-developers.
MDA I,
MDAII,
MDAIII,
COMPACT,
UNIVERSAL