Probelm z Kontaktami w MDA I ERA :/

• 7 Odpowiedzi
  • 863 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Probelm z Kontaktami w MDA I ERA :/
« dnia: Lipiec 07, 2007, 16:56:10 »
Witam

Mam taki problem w MDA I ERA  wgrywam różne romy 3.17.03 teraz mam 4.02.04 i jak wchodzę w kontakty za któryśm razem nie mogę już ich wyświetlić Niewiecie czym to może być spowodowane radio niezmieniałem mam 4.08

Pozdrawiam 

*

Offline Baronik21

• 382
  • "Olsztyn kocham, moją małą Amerykę"
  • Sprzęt: Qtek 1010 (komplet erowy) i Qtek 9000
Odp: Probelm z Kontaktami w MDA I ERA :/
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 07, 2007, 20:22:29 »
Jest to prędzej problem z softem jaki używasz (napisz jakie nakładki masz połączane)

Ps. czy po SR nie wraca do normy na jakiś czas :?:
"Powinien być prosty jak zegarek świat Po każdym "tik" byłoby "tak""

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 08, 2007, 10:06:42 »
Tak po soft reset wraca do normy teraz wgrałem sobie radio 4.16 i chodziło mi aż jeden dzień i znów to samo co do softów teraz wróciłem na xda-developers 1.2 ale myśle wskoczyć nieco niżej ponieważ gdy kupiłem nie miałem takiego problemu a soft był 2.79.00 ENG  :( Jeżeli ktoś miał do czynienia z takimi aniomaliami prosiłbym o pomoc

Pozdrawiam

*

Offline Baronik21

• 382
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 08, 2007, 11:39:26 »
to znaczy że używasz jakiegoś programu który albo za mocno obciąża pamięć albo zaśmieca ją albo po prostu nie jest do tego systemu

napisz jakich używasz programów (co masz po wgrywane i gdzie - ram czy sd)

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 11, 2007, 18:13:09 »
Mam wgrany rom z romkitchen.de i naprawdę jest okrojony żadnych skomplikowanych programów próbuje wszystkich możliwych romów ostatnio miałem 3.15 i długo chodziła książka teraz wrzucam 3.14 i zobacze co będzie, zauważyłem ze na 3.00 nie ma problemów ale z kontaktów daje wyślij sms i nic dlatego zrobiłem upgrade do xdadevelopers 1.2

radio mam teraz 4.16 szukałem 4.21 ale na stronie xdadevelopers jest w języku niemieckim nie jestem pewny czy będzie działać poszukuje w języku angielskim prosiłbym o linka lub wysyłke na maila allegro.wicia@wp.pl

*

Offline Baronik21

• 382
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 11, 2007, 20:37:54 »
to radio jest jednym z lepszych
samo radio nie posiada wersji językowej, a jedynie posiada oznaczenie z jakiego romu zostało wyciągnięte

Ps. do czego używasz swojej maszynki (AM TCPMP P+)

Ps. ta maszynka wymaga dosyć częstego SR (tak raz dziennie - w zależności do czego służy)

« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 11, 2007, 22:23:00 »
Zauważyłem że SR to przynajmniej raz dziennie ale szukam sposobu na to :/  kupiłem teraz GPS na kablu i nie uśmiecha mi się częsty SR zanim kupiłem MDA I myślałem że to będzie jak z stacjonarnym kompem 24h chodzi i nic ale cóż dziś rzucę radyjko 4.21 i wgram roma 3.15 bo na nim najlepiej sie sprawuje jak dla mnie

PS : Co sądzicie o romie z  Win 2003 Final lub beta lub se z romkitchen.de ??

Pozdrawiam ;D

*

olmeca

« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 12, 2007, 09:53:41 »
Jezeli chcesz strugac wlasny rom to polecam wersje WM2003final. Kiedys tez bardzo sie napalilem na wersje WM2003SE i niestety pozniej sie okazalo ze jest troche pamieciozerny w stosunkow do zasobow systemowych jakie posiada mdaI.