Witam, pisze w imieniu kolegi, ktoremu koparka ciachnela kabel do netu ... i nie tylko ;(.
Problem wyglada tak, w MDA I byl Windows 2002, zrobil "upgrade" do 2003 ale z jakimis dodatkowymi nakladkami i innymi smieciami, a po 3 miesiacach wystapil problem. Chcial zainstalowac AutoMApe i ... instalacja przebiega prawidlowo, ale po zakonczeniu nie uruchamia sie a komunikat jest taki "Cannot find 'AutoMapaPCC ........ " i tak dalej (taki sam jak u mnie gdy wyjme karte SD z AM), malo tego nie ma ikonki przy pliczku wykonawczym.
Dla ulatwienia dodam iz dokladnie takie same zachowania MDA wystepuja jak instaluje soft i moja AM z mojego laptopa, z ktorego na swoim takim samym MDA I zainstalowalem sobie rozne softy
Instalacje innych programow przebiegaja z bledami i komunikatami typu " nie mozna zainstalowac czegos tam" i obsrywa sie wszystko.
By nie byle zbyt latwo, dodam iz byl robiony "twardy" reset MDA.
... i jeszcze jedno, ma moze ktos loadera i jakiegos luznego Windowsa 2003 dla MDA I, badz wie gdzie mozna takie cos znalezc, by na nowo wpruc system do palma..... chyba ze macie jakies inne propozycje.
...a i jeszcze jedno, czy istnieje soft, ktory pozwoli mi na backup mojego romu i trzymanie go np na CDku, wraz z loaderem.
Duzo jak na jeden raz co ?? ale juz koniec ....
Pozdrawiam