Mda 1 - problemy

• 4 Odpowiedzi
  • 528 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mda 1 - problemy
« dnia: Grudzień 28, 2006, 09:29:48 »
Witam, przytrafila mi sie nie mila sytuacja przez co pocket na tym troche stracil i narazie lipa jest... Mianowicie mialem pocketa mda1 z karta 512 i z systemem ppc 2002 (najprawdopodobniej)... W Wigilie ktos chcial mi ukrasc tego poketa i zaczela sie zadyma wiec koles zostal przekopany ale niestety w trakcie mda mu wypadl i walnal w ziemie... Potem odzyskalem telefon ale nie stety bez karty pamieci i jak wlaczylem pocketa to calkiem nowy system byl... bez programow bez niczego do tego jeszcze musialem kalibrowac ekran czy tam rysik itp... Mam teraz system na pockecie ale to jest podstawowa forma 2002 bez programow i niczego i nie odpowiada mi to... I Moje pytanie brzmi jak moge wgrac roma o pliku .exe jesli nie mam karty pamieci a w wyszukiwarce nie moge znalezc... Prosze mi pomoc bo pocket to super zabawka jak i telefon a teraz nie jestem w stanie nic w nim zrobic bo ledwo co cos dziala... Pozdrawiam i czekam na odp

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Mda 1 - problemy
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 28, 2006, 11:31:05 »
Ponton

Tzn. co chcesz wgrywac? zmieniac mu ROM czy instalowac programy bo zglupialem.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline ornitolog

• 2466
    • Odkrywczy
  • Sprzęt: Nokia Lumia 630
Mda 1 - problemy
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 28, 2006, 12:38:50 »
to co ci sie przytrafiło to zapewne hard restart
przy upadku pewnie bateria backupowa i zwykła sie odłaczyły i zabrakło prądu i sie HR zrobił
wystarczy ze podłączysz mda przez kabelek do kompa i mozesz instalowac programy bo pewnie o to chodzi

Mda 1 - problemy
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 28, 2006, 16:57:14 »
chodzi mi oto ze chce wgrac calego nowego roma ;) Mam juz wm2003final 4.01.16 i chce to wgrac ale nie wiem jak bez karty pamieci moge to zrobic... prosze o odpowiedzi

*

Offline Baronik21

• 382
  • "Olsztyn kocham, moją małą Amerykę"
  • Sprzęt: Qtek 1010 (komplet erowy) i Qtek 9000
Mda 1 - problemy
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 28, 2006, 19:43:12 »
Bez karty lepiej nie ryzykuj
Poszukaj lepiej, od kogo by pożyczyć (przynajmniej)

Reszta opisana jest tu
http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=12441&sid=a795839481c52103640f10b02cca109c
"Powinien być prosty jak zegarek świat Po każdym "tik" byłoby "tak""