DO Muczaczo1
a) to zalezy jaki sysem chcesz miec, PPC2002 to to samo co masz w MDA orginalnym, a VM2003 ... no cóz nowsy system (ja zainstalowalem WM2003 i... róznic nie wiele, ładniej wygląda, trochę nowych funkcji, ale część progrmów już wymaga 2003, a niektóre nie chcą chodzić np. PL Language Extender)
b) chyba sam umiesz odpowiedzieć sobie na pytanie o wersję, jak beta to nie finalna, mogą być bugi, piszę mogą, bo nigdy nie pobierałem BETA (tak z zasady:))
c) soft reset, to ta większa po lewej wykonujesz "całym" rysikiem (funkcja - restart sysemu bez utraty danych, stosowanie, np jak sie zwiesi sysem)
hard reset - "częścią" rysika, to coś takiego jak format, ale zostaje system (bo w romie) ale tracisz wszystkie dane i ustawienia
DO spiky24
Teoretycznie nie ma takiej możliwosći by fizycznie uszkodzić kości przy instalacji romu, mógł zostać zamazany bootloader, w oprogramowaniu które już wspomniałem, jest opcja "Fix broken bootloader" może to coś da, a jak nie, to z telefonem do ERY, albo do serwisu w W-wie i wgrają na nowo (koszt to chyba 40zł)