QTEK 8060. Opinie.Jaki to tel.?

• 2 Odpowiedzi
  • 785 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline wirgoo

• 8
  • Sprzęt: Ipaq 514
QTEK 8060. Opinie.Jaki to tel.?
« dnia: Styczeń 04, 2006, 01:37:11 »
Spotakłem się z tym aparatam... przeczytałem artykuł na PDA... i dalej mam wątpliwości jaki to tel. Obudowa jak SPV Classic, Qtek 6080 vel. HTC Canary natomiast właściwości (pojawił się aparat, wyświetlacz itd.) jak w SPV e200, Qtek 8080 vel HTC Voyager. Z artykułu "Qtek 8060 już palmtop? Czy może jeszcze telefon?" nie dokońca to wynika  :wink:  . Mam tu porównanie http://mgsm.mobile.net.pl/compare.xhtml Zjednej strony 64mb pamięci w budowanej z drugiej brak sdio oraz wolniejszy procesor... Reasumując czy Qtek 8060 to SPV Classic z aparatem czy tez już SPV e200. Zastanawiam się nad wyborem. Ceny używanych podobne, a to ma być mój 1szy smatrphone.  Z góry dzięki za radę. Artykuł na PDA troche mnie zbił z tropu bo e200 zbierał dobre opinie. Pozdrawiam. P.S. Może sam admin poradzi? :)

*

Offline WaldekGo

• 1522
    • smartphone.net.pl
  • Sprzęt: Touch HD2, TyTN II, Hero, Diamond, HTC p3300, SPV, SPV e200, SPV c500, SPV c550
Re: QTEK 8060. Opinie.Jaki to tel.?
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 04, 2006, 10:33:49 »
Cytat: "wirgoo"
Mam tu porównanie http://mgsm.mobile.net.pl/compare.xhtml

BTW - ciekawa strona, nie powiem. I co za rewolucyjne podejście do kategoryzacji Smartphone, które są podzielone na ERA MDA, Qtek oraz HTC, w którym są wyłącznie Orange SPV.  Że też ja na to nie wpadłem.  :lol:

*

Offline wirgoo

• 8
  • Sprzęt: Ipaq 514
Re: QTEK 8060. Opinie.Jaki to tel.?
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 04, 2006, 20:41:49 »
Taa.... Waldek o taką odpowiedź chodziło... w końcu to "forum" a na nim wymieniamy poglądy szkoda Walduś, że ty nie w temacie postu. Cieszę sie że mój post rozjaśnił uśmiechem Twoje ciemne oblicze, ale nie miał być odkrywczy, ale zachęcić do wypowiedzenia się tam w/w aparatu, co mogłoby nie tylko mnie pomóc w wyborze smartphona.