Czy warto kupic?

• 6 Odpowiedzi
  • 1241 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czy warto kupic?
« dnia: Grudzień 05, 2005, 00:24:15 »
Mam do was pytanie, zastanawiam sie nad kupnem spv e100 lub e200, tylko czy warto? Czy telefon jest awaryjny i jak ogolne wrazenia z uzytkowania go.Bylbym wdzieczny za wszelkie odpowiedzi

*

silentjob

Czy warto kupic?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 05, 2005, 00:55:02 »
Postawię pytanie tak, ile chciałbyś maksymalnie na niego wydać? Smartfon ten nie jest zbyt nowy, niemniej da się z niego conieco, lecz niewiele, wyciśnąc. Jakie masz wobec niego wymagania, czego konkretnie potrzebujesz i co chciałbyś na nim zdziałać?

*

Offline p.janowski

• 649
  • Sprzęt: aktualnie : HTC Touch Pro, SPV m650,  eeePC 701 1G
Czy warto kupic?
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 09, 2005, 14:13:13 »
spv e200 ocena : 4= (często się wiesza : biały ekran), na plus jest cena (max do 500zł)

*

Offline Super_Ghost

• 670
  • Sprzęt: Palm Pre|GC5066HD
Czy warto kupic?
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 09, 2005, 23:36:21 »
w ciągu 5 miesięcy SPVe200 nie zawiesił mi się jeszcze ani razu o ile nie było to, że się tak wyraże, przeciążenie procka albo błąd aplikacji :D (w sensie chodzi mi tu o to że nie spotkałem się jeszcze z "wrodzoną" niestabionością)

Czy warto kupic?
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 10, 2005, 12:08:15 »
Wieszanie się SPV e200 to lipa ja miałem go przez 4 miesiące i zero zwisów no chyba ze w przypadku jak kolega wyżej napisał:))
-jednak mój e200 był wadliowy od początku zakupu w komisie tzn. zacinał sie przycisk "4" myślałem że to od strony mechanicznej, jakieś zabrudzenie czy coś podobnego, jednak to nie było to. W końcowej fazie użytkowania zacinały sie: "4" , "przycisk beck" , i "dżog"
PAMIĘTAJ jakl będziesz kupował e200 to nie wież sprzedawcom ze to jakieś zabrudzenie i za 50zł wszystko będzie ok:(
--Ale dość nażekania to jest bardzo dobry telefon:
-przystępna cena
-dużo oprogramowania
-stabilna praca
-mnóstwo zabawy
-polecam jak najbardziej:))
I na koniec, tylko niewielka liczba e200 ma wadliwą klawiature, większość jest ok!!!!

*

Offline Super_Ghost

• 670
  • Sprzęt: Palm Pre|GC5066HD
Czy warto kupic?
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 10, 2005, 12:35:53 »
Cytat: arturbeny
zacinał sie przycisk "4"

ja mam to samo.. ale da się przyzwyczaić.... przy pisaniu SMSów można zrobić w łatwy sposób obejście polegające na wpisaniu "h" oraz "i" na listę własnych treści i tak jak chcemy wpisać "h" to w moim przypadku zamiast 2x4 wciskam "menu">2>3 , a dla "i" jest to "menu">2>2, pierwszą litere z przycisku, czyli "g" mozna wprowadzić normalnie przycieskiem "4". problem może to sprawić jedynie przy edycji dokumentów, póki co poluje jeszcze na jakąś okazje na klawiaturkę zewnętrzną> na ebayu można dotać taką nawet za 30zł, lecz niestety wysyłka wyrównuje wszelką różnice cen :D

*

Offline p.janowski

• 649
  • Sprzęt: aktualnie : HTC Touch Pro, SPV m650,  eeePC 701 1G
Czy warto kupic?
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 18, 2005, 11:28:57 »
wymieniłem soft na 2.7.1.1 Orange UK + unlock - i na razie mi się nie wiesza ;)

pzdr
P.