SPV E650 nie chce sie wlaczyc

• 1 Odpowiedzi
  • 1040 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SPV E650 nie chce sie wlaczyc
« dnia: Listopad 02, 2007, 17:11:58 »
Witam wszystkich serdecznie.

Mam spory problem :( Uzywam juz od pol miesiaca mojego SPV E650 z Orange.

Ostatnio zainstalowalem na nim aplikacje Facade, jednak z pewnych przyczyn po jakims czasie ja odinstalowalem. Pod koniec dezinstalacji poproszono mnie o wyrazenie zgody na restart smatrphona, oczywiscie zgodzilem sie. Niestety od tej chwili (jak sie wylaczyl) telefon nie chce sie zalaczyc :(

Pokazuje sie to w nastepujacy sposob: wlaczam tela, laduje sie 1 logo Orange, leci logo Windows Mobile, leci 2 logo Orange, i juz pod koniec (drugiego loga orange), wtedy gdy ma sie wlaczyc pytanie o PIN, telefon sie wylacza i od razu zalacza ponownie ;( i tak w kolko....

Juz mi sie wczesniej tez tak stalo, jednak roznymi kombinacjami (klikalem, wkladalem klawiature i wysuwalem, wyciagalem baterie) jakos udalo mi sie go uruchomic.

Jednak teraz nic nie skutkuje :( Prosze bardzo o pomoc bo wierze ze sam sobie potrafie z tym poradzic...

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
Odp: SPV E650 nie chce sie wlaczyc
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 02, 2007, 17:39:58 »
aby się włączył należy wyciągnąc kartę pamięci i włożyć ją dopiero gdy pokaże się prośba o pin, niestety ogólnie HTC Vox ma problem ze sterownikiem kontrolera kart pamięci
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+