problem z SPV E650

• 2 Odpowiedzi
  • 895 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z SPV E650
« dnia: Lipiec 19, 2008, 16:26:11 »
witam mam taki problem :

zainstalowałem na swoim SPV E650  nowy soft   WM 6.1 dla HTC Vox (SPV E650/HTC S710) v1.1

instalacja przebiegła prawidłowo , po dogrywalem parę programów w tym skype, palringo , były resety i wszystko działało  prawidłowo , gdy zainstalowalem słownik T9 od Modaco  to telefon sie zrestartowal i juz od tamtej pory nie moze powstac czyli wlacza sie i jest ciągle na ekranie Windows Mobile napis i nic !!!;/ 
Mam pytanie jak mozna ten problem rozwiązać , bo telefon na nic nie reaguje dopiero jak wyjmę baterie to sie wylacza i wkółko to samo nie ładuje sie do systemu.

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
Odp: problem z SPV E650
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 19, 2008, 16:49:01 »
jak się nie włącza system to tylko Hard Reset
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+

Odp: problem z SPV E650
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 31, 2008, 11:26:33 »
opisze dokładnie HARD RESET

czyli wyłączasz telefon ( wyciągasz baterie) następnie wciskasz na raz dwa softkeye ( to sa pierwsze klawisze pod wyswietlaczem miedzy klawiszem głównym ) trzymając te dwa softkeye wciskasz na 1 sekunde przycisk power ( na górze telefonu ) ale soft keye trzymasz dalej i po chwili wyswietli ci sie czarny ekran z hard resetem wtedy wciskasz zieloną słuchawke na sekunde i telefon ci sie hardresetuje !! Zaznacze ze karte pamięci miałem wyciągniętą . Opisałem tą operację tak doładnie bo sam miałem taki probłem ze telefon mi sie zawiesił po wgraniu nowego ROMu , wyciągając baterie i wkładając była mozliwość włączenia telefonu ale nie ładował sie do systemu ( ciagłe logo windowsa) , jak próbowałem wgrac inny ROM to wgrywał sie do 3 % i sie wyłączał , tak więc trzeba zrobic hard reset na którego opis jest cieżko znalesc dokładnie opisanego w internecie dlatego ja tak to opisałęm dla laika ktory pierwsszy raz ma z tym styczność .
Pozdrawiam