Witam.
W poprzednim poście( w dziale zakupy) pytałem się o modele MDA3 I SPV E650.
Zdecydowałem się jednak na SPV E650 (przynajmniej w 90%) a to dlatego, że w MDA 3 zniechęcił mnie ekran dotykowy, stwierdziłem, że pomimo, iż jest on na pewno udogodnieniem to mógłby sprawić mi wiele problemów chodzi mi tu gł. o szczególną ostrożność jeśli mam do czynienia z tym modelem a więc otarcia a co za tym idzie różne ryski a co najgorsze możliwość pęknięcia ekranu lub uszkodzenia warstwy dotykowej. (tak na marginesie to ja mam 18 lat i nie obchodzę się z fonem jak z jajkiem heh.. aż żal mi tego mojego porysowanego Classica ;p )
No ale konkrety:
1.Czy E650 obsługuje aplikacje i gry na platformę java?
2.Czy w razie konieczności idzie podkręcić procka?
3.Czy posiada on radio FM?
4.Czy to prawda, że nie ma sporo aplikacji na platformę WM 6.0? a raczej ich powstanie to kwestia czasu?
5.Czy aplikacje na platformę WM 5.0 i starsze będą działać na WM 6.0?
6.Czy pliki są tutaj przechowywane tak jak w WM 2003, czy raczej jest zastosowane podobne rozwiązanie jak WM 5.0?
7.Widziałem gdzieś na filmiku zainstalowanego Skype'a na tym modelu czy był on z możliwością rozmawiania głosowego czy tylko pisania tak jak GG na smarty?
8.Czy na WM 6.0 istnieje program dzięki, któremu możemy obsługiwać przez BT komputer (tzn. np. winampa)?
9.Czy jest możliwość zdjęcia BEZPŁATNIE blokady aplikacji bo blokady sim nie była by konieczna ponieważ jestem użytkownikiem sieci Orange.
10.Czy jeśli nawet obsługuje gry java to także te 3d?
Jak się jeszcze coś mi na myśl nasunie to na pewno napiszę

Tymczasem pozdrawiam i oczekuje na wyczerpujące odpowiedzi ;p