Problem z telefonem

• 3 Odpowiedzi
  • 907 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline AxlR

• **
  • 106
Problem z telefonem
« dnia: Kwiecień 01, 2009, 18:14:21 »
Witajcie, SPV E650 posiadam od niedawna i ostatnio zauważyłem pewien problem. Telefon wydaje się w pełni sprawny, wszystko działa ok. Jednak ostatnio zauważyłem, że gdy włączam wifi, po paru minutach telefon sie zawiesza, a chyba nastepuje to jeszcze szybciej gdy wyciągam klawiaturę qwerty. Nie wiem w czym jest problem, najpierw wszystko jest ok, lecz po krótkiej zabawie telefon gaśnie, czasem sie resetuje a czasem włącza się dopiero po wyciągnięciu baterii. Może miał ktoś podobny problem, albo wie jak temu zaradzić. Jeśli chodzi o hard reset, to oczywiście próbowałem. Z początku telefon pracował na romie Orange, dzisiaj zmieniłem go na NeoRose ale nic to nie zmieniło, chociaż wydaje mi się że działa troszkę lepiej. Czas pracy po włączeniu wifi się wydłużył. Tuż po wgraniu romu myślałem nawet że problem zniknął, lecz po kilkunastu minutach telefon znowu się zresetował, a przy następnym włączeniu wifi, pracował już tylko chwilkę.

*

Offline JedJur

• **
  • 149
  • Sky is the limit!
  • Sprzęt: LG G2 D802
Odp: Problem z telefonem
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 01, 2009, 23:04:37 »
a nie nawrzucałeś przypadkiem jakiegoś syfu do telefonu? chodzi mi o programy, które chodzą w tle. SmartToolkit powoduje sporo zwiech. Ogólnie to WM Standard nie jest demonem prędkości - może po prostu za dużo od niego wymagasz?  :E

*

nokser

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 03, 2009, 01:51:32 »
Może coś w REG namieszałeś..........

*

Offline JedJur

• **
  • 149
  • Sky is the limit!
  • Sprzęt: LG G2 D802
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 03, 2009, 13:39:31 »
po HR rejestr by wrócił do stanu domyślnego, więc to nie to ;)