problem z kartą pamięci w SPV E650

• 2 Odpowiedzi
  • 1071 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
problem z kartą pamięci w SPV E650
« dnia: Październik 11, 2007, 18:53:00 »
czy ktoś ma problem z kartą objawiający się ciągłym resetowaniem telefonu dopóki nie wyjmie się karty pamięci? jeśli tak to czy udało mu się go jakoś rozwiązać inaczej niż wyciągnąć karte na czas uruchamiania telefonu?
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+

*

Offline hose

• 29
  • Hermes, O2
Odp: problem z kartą pamięci w SPV E650
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 12, 2007, 00:17:49 »
Pojawil mi sie taki problem gdy mialem zainstalowany Tornado Power Control, w tym programie nacisnalem guzior z symbolem wylacznika i telefon mi sie wylaczyl , po ponownym wlaczeniu telefon zaczal sie samy wylaczac i wlaczac uniemozliwiajac normalna obsluge, zreszta aby go normalnie uruchomic musialem wczesniej wyjac karte. W efekcie musialem zrobic hard reset i zmienily mi sie po tym ekrany podczas uruchamiania, najpierw pojawia sie ekran Orange, nastepnie Windows i pozniej znowu Orange ale tak jakby telefon mial sie zaraz wylaczyc, dopiero po chwili stopniowo zaczyna sie pojawiac ekran roboczy, chetnie bym sie pozbyl tych ekranow Orange ale za bardzo nie wiem jak to zrobic.......

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
Odp: problem z kartą pamięci w SPV E650
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 12, 2007, 15:06:16 »
Z tego co wyczytyłem na zagranicznych forach HTC S710 też ma ten problem i trzeba by nie mieć programów na karcie pamięci żeby się odpalił z kartą (inaczej trzeba mieć taki homescreen aby żaden z elemtów na nim nie znajdował się na karcie pamięci czyli bez paska z ikonami). Żadnej poprawki jak narazie nie ma
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+