Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Smartphone - ogólnie (WM Standard)
HTC Smartphone
Vox
Problem z xT9
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Problem z xT9
2 Odpowiedzi
962 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
bitel
6
Problem z xT9
«
dnia:
Maj 08, 2009, 15:43:50 »
Witam mam takie mały problemik. Mam HTC s710 z polskim jezykiem i polskim xT9 lecz gdzy pisze sms'y to czasem wyrazy ktorych nie ma w słowniku nie ma możliwości dodadnia. Brak takiej opcji. Gdzies czytałem iż trzeba dac sztrzałke do góry ale wtedy tylko jest sygnał i nic sie nie robi. Słowa dodawac moge tylko z QWERTY. Czy idzie to jakos naprawic.
Drugi problem to iż jak mam wiecej np zdjec to nie ma opcji zaznacz kilka i np wysłac Bluetooth'em. Czy jest to normalne?
Trzecie: Jak ustawic aby pobierane pliki przez Bluetooth zapisywało na karcie pamieci a nie w telefonie?
Czy te problemy moze rozwiazane w nowszych sytemach czy to wina mojego (W.M 6 STandard CE 5.2.1235)
revanmj
3203
Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
Odp: Problem z xT9
«
Odpowiedź #1 dnia:
Maj 08, 2009, 18:49:50 »
2. Ściagnij Total Commandera CE, on ma możliwość zaznaczania kilku plików naraz.
3. Było na forum, wystarczy poszukać
Programy do obydwu znajdziesz w dziale Download (na samym dole forum).
Galaxy Nexus:
Shiny ROM 4.4.4
iPad Air:
iOS 7.1 |
iPod touch 4:
iOS 6.1 JB
Lumia 520:
Windows Phone 8.1 Update 1
Google+
bitel
6
Odp: Problem z xT9
«
Odpowiedź #2 dnia:
Maj 09, 2009, 09:22:13 »
O dzieki wielkie za info bo myslałem iż takie drobiazgi to normalka
Dobra poszuka i sie pobawie
A co z tym dodawaniem słow do słownika? Jest jakas możliwość dodawania bez rozsuwania tela bo jak trzeba napisac jeden wyraz a nie ma go w słowniku to troche dziwne ze nie idzie go dodac na szybkosći
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »