Problem z xT9

• 2 Odpowiedzi
  • 962 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z xT9
« dnia: Maj 08, 2009, 15:43:50 »
Witam mam takie mały problemik. Mam HTC s710 z polskim jezykiem i polskim xT9 lecz gdzy pisze sms'y to czasem wyrazy ktorych nie ma w słowniku nie ma możliwości dodadnia. Brak takiej opcji. Gdzies czytałem iż trzeba dac sztrzałke do góry ale wtedy tylko jest sygnał i nic sie nie robi. Słowa dodawac moge tylko z QWERTY. Czy idzie to jakos naprawic.

Drugi problem to iż jak mam wiecej np zdjec to nie ma opcji zaznacz kilka i np wysłac Bluetooth'em. Czy jest to normalne?

Trzecie: Jak ustawic aby pobierane pliki przez Bluetooth zapisywało na karcie pamieci a nie w telefonie?

Czy te problemy moze rozwiazane w nowszych sytemach czy to wina mojego (W.M 6 STandard CE 5.2.1235)

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
Odp: Problem z xT9
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 08, 2009, 18:49:50 »
2. Ściagnij Total Commandera CE, on ma możliwość zaznaczania kilku plików naraz.
3. Było na forum, wystarczy poszukać

Programy do obydwu znajdziesz w dziale Download (na samym dole forum).
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+

Odp: Problem z xT9
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 09, 2009, 09:22:13 »
O dzieki wielkie za info bo myslałem iż takie drobiazgi to normalka ;) Dobra poszuka i sie pobawie :)

A co z tym dodawaniem słow do słownika? Jest jakas możliwość dodawania bez rozsuwania tela bo jak trzeba napisac jeden wyraz a nie ma go w słowniku to troche dziwne ze nie idzie go dodac na szybkosći :)