Gwarancja spv e650

• 9 Odpowiedzi
  • 1288 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Gwarancja spv e650
« dnia: Styczeń 31, 2008, 21:15:01 »
Witam wszystkich kolegów mam pytanie posiadam spv jestem zadowolony strasznie :) tylko nurtuje mnie jedno pytanie ile jest gwarancji na obudowe ? wiadomo w sumie o co chodzi gumki i np mi sie sciera chrom z przycisku czerwona słuchawka. wiem ze nokia daje 6 miesieczna gwarke na obudowe i elementy obudowy a jak jest z spv ( htc) ?
Pozdrawiam :ok:

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: Gwarancja spv e650
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 31, 2008, 23:46:15 »
hmm...znam przypadki kiedy wymieniano wypadające rysiki w M3000. Jak to jest naprawdę - trudno ocenić, ale HTC chyba nie rozgranicza gwarancji na obudowę i reszte.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 01, 2008, 07:54:14 »
no mam nadzieje taka bede pewnie telefonik zawoził do crc (w co ubolewam ) bo jak wróci to zapewne bedzie albo brak usterki albo ledwo skrecony :(. mam doczynienia własnie z telefonami które wracaja z crc dosłownie żenada ;/ i boje sie nawet o telefon . no zreszta zobaczymy zareklamuje gumi i chrom w telefonie ciekawe jak bedzie odpowiedz :)
Dzieki za odp Pozdrawiam

*

Offline yanes

• **
  • 132
  • Sprzęt: Asus A636 +Nokia E51+Samsung S8
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 01, 2008, 08:17:47 »
Tak tandetnie wykonanego telefonu to jeszcze nie miałem,gumke od ladowania już wyrwałem bo ciągle wisiała na to samo czeka jeszcze gumka od karty pamięci.Pseudo sreberko z tyłu też odłazi,szkoda dawac do naprawy bo metoda będzie taka że dadza nowe gumki i bedzie spokój przez 3 miesiace i od nowa.

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 01, 2008, 08:49:14 »
Tak tandetnie wykonanego telefonu to jeszcze nie miałem,gumke od ladowania już wyrwałem bo ciągle wisiała na to samo czeka jeszcze gumka od karty pamięci.Pseudo sreberko z tyłu też odłazi,szkoda dawac do naprawy bo metoda będzie taka że dadza nowe gumki i bedzie spokój przez 3 miesiace i od nowa.

nie wiem jak wersja spv, ale jeśli chodzi o oryginał z HTC to co do jakości wykonania zgodzić się nie mogę.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline shaman

• 3
  • Sprzęt: SPV E650
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 01, 2008, 12:57:00 »
Ani ja. Mam "pomarańczową" SPVkę i choć faktycznie gumki są najsłabszą częścią telefonu, to do reszty nie można się przyczepić. Dawno nie widziałem solidniejszego wykonania telefonu.

Swój telefon zazwyczaj trzymam w dość dobrze dopasowanej kaburze, to i gumki się tak mocno nie odkształcają.

« Odpowiedź #6 dnia: Luty 01, 2008, 15:31:10 »
w sumie jestem zadowolony strasznie z tej spv :) chodz korci mnie juz m650 :) no wiesz kolego oddam bedzie spokój na 3 miesiace ale bedzie tez łatwiej sprzedac z nowymi gumkami nieprawdaż :D sa plusy i minusy :) a e650 to naprawde fajny telefon jak za te pieniadze ma wszystko co potrzebne do funkcjonowania no i klawiatura qwerty mysle ze bedzie ciezko sie przyzwyczaic do m650

*

Offline Dicku

• *
  • 94
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 29, 2008, 14:51:49 »

Witam
Niestety w pełni podzielam opinię Kolegi.
Jest to dla mnie bardzo funkcjonalny telefon ale jakość wykonania obudowy jest imo cechą dyskwalifikującą. Odłażą obe gumki ( jeszcze wiszą ale pewnie muszę oderwać). Spada pokrywka baterii. Odłazi chrom na brzegach obudowy wyświetlacza.
Telefon jest normalnie użytkowany przez 1/2 roku.
Mowa konkretnie o SPV650 Orange
Pozdr
« Ostatnia zmiana: Marzec 29, 2008, 14:53:46 wysłana przez Dicku »

*

Offline dejwid

• **
  • 134
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 30, 2008, 03:28:08 »
jedynie gumka od ladowania jest blee.. ale jej sie nie wyrywa tylko po zdjeciu pokrywy baterii normalnie sciaga.
jej brak w zadnym wypadku nie przeszkadzaw uzytkowaniu telefonu.

*

Offline kalis

• 17
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 30, 2008, 15:49:01 »
Odnosnie gumek.. wystarczy ta od ladowania lekko podgrzac nad zapalniczka....ale lekko bo sa bardzo topliwe i scisnac ten prostokacik z gumy i wtedy on dosyc ciezko wciska sie w zlacze i cala gumka sie trzyma jak najlepiej. A odnosie tej gumki od karty... odginamy ja na maksa i tez lekko podgrzewamy zapalniczka i po chwili jak ostygnie zamykamy zlacze... i gumka swietnie przylega. Wiec ogolnie nie jest to tak straszne jak wiekszosc osob sadzi. Trzeba tylko uwazac na rozgrzanie gumek.. po powtarzam sa bardzo latwo topliwe. Pozdrawiam