Gumowe zaślepki

• 3 Odpowiedzi
  • 2089 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Kermit17

• *
  • 51
  • Sprzęt: SPV CLASSIC WM 2002 > SPV E650 WM 6.0
Gumowe zaślepki
« dnia: Październik 03, 2007, 21:30:23 »
Witam.

Tak w temacie jak doprowadzić do przywrócenia pierwotnych kształtów albo raczej zdolności gumowych zaślepek w naszych urządzonkach (oczywiście mnie konkretnie chodzi o SPV E650).

Czy jest wogule taka możliwość?

Fakt faktem, że wracają one do swoich pierwotnych form lecz u mnie np. po jakimś czasie przebywania w gnieździe USB zaślepka wyskakuje.  :S i nie ukrywam, że choć to błahostka to mnie irytuje.  :P

*

Offline Michlis

• **
  • 208
  • Sprzęt: T3, HTC s710
Odp: Gumowe zaślepki
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 03, 2007, 21:50:20 »
Na forum MoDaCo i XDA temat był już poruszany, ale bez ciekawych rezultatów. Zaślepkę od USB można wyjąć bez uszkadzania przy otwartej pokrywie baterii i po problemie. Z zaślepką microSD już tak łatwo nie jest, więc może lepiej nie wyciągać karty za często i wymieniac dane po kablu USB? Ewentualnie zgłosić reklamację   B)
Ja mam Voxa od 1.5 miesiąca i jeszcze nie zauważyłem problemów z zaślepkami, ale mało używam telefonu, więc ładuję raz na 2-3 dni.

*

Offline hose

• 29
  • Hermes, O2
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 04, 2007, 10:15:51 »
A czy takie zaslepki mozna gdzies kupic?
Odnosze wrazenie ze za jakis czas moga sie pourywac , szczegolnie ta od karty.

*

Offline Michlis

• **
  • 208
  • Sprzęt: T3, HTC s710
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 08, 2007, 18:31:35 »
Nigdzie nie widziałem ich do kupienia, ale może za jakiś czas "wypłyną" na eBay albo Brando  :wink:
Szkoda tylko, że można wymienić tylko zaślepkę od USB, ale może i na SD znajdzie się rozwiązanie?