Witam.
Mam wielki problem z ktorym probuje sobie bezsilnie poradzic od paru dni :/
Po odblokowaniu CID wgralem soft ktory okazal sie jakims nie dzialajacym na e650 i przy ladowaniu (logo WM) zawiesza sie (czekalem wystarczajaco dlugo, bo wiem ze po 1 uruchomieniu softu dlugo sie wlacza).
Hard Reset nie pomaga, bo czysci on SPVke i probuje uruchomic czysty ale nie dzialajacy soft.
przy probie wgrania nowego ROMu zawiesza sie przy 3% (spowodowane to jest niezgodnoscia ROMu z CID) poniewaz po kazdym wgraniu ROMu blokada CID spowrotem sie wlacza.
I tu powstaje bledne kolo bo zeby wgrac ROM musze zdjac CID a zeby to zrobic musze miec sprawny system :/
Jedyne rozwiazanie jakie widze to odblokowanie CID z Bootloadera (czego nie wiem jak zrobic i czy wogle jest to mozliwe) albo wgranie jakiegokolwiek romu bez Country ID (NoID) takiego jaki istnieje np. do BlueAngel, ale nie moge takiego znalesc. Czy istnieje wogle taki do VOXa ??
Czy ktos zna odp. na moje pytania ?? albo ma jakis inny pomysl na rozwiazanie tego problemu ??
Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc bo wszystkie moje pomysly i dzialania nic nie daly i juz powoli opuszcza mnie nadzieja