Zawieszanie sie SPV e650

• 2 Odpowiedzi
  • 1026 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zawieszanie sie SPV e650
« dnia: Październik 19, 2007, 19:24:50 »
Witam użytkowników.
To mój pierwszy post na forum, ale niestety nigdzie nie znalazłem rozwiązania moje problemu.

Otóż, telefon sobie spokojnie leży pół dnia, lub całą noc, po czym, jak chce cos z nim zrobić i np. wciskam zielona słuchawkę wyskakuje mi komunikat:

Nie można odnaleźć ":MSCdial" (lub jednego z jego składników). Upewnij sie, że ścieżka dostępu i nazwa pliku są prawidłowe oraz  ze s a dostępne wszelkie niezbędne biblioteki

lub:

Nie można odnaleźć ":MSCONTACTS" (lub jednego z jego składników). Upewnij sie, że ścieżka dostępu i nazwa pliku są prawidłowe oraz  ze s a dostępne wszelkie niezbędne biblioteki

po wyborze kontaktów

i po wyborze klawisza start mam :

Nie można odnaleźć ":MSStart" (lub jednego z jego składników). Upewnij sie, że ścieżka dostępu i nazwa pliku są prawidłowe oraz  ze s a dostępne wszelkie niezbędne biblioteki

Do tego dodam że:
- zegar się zatrzymuje, alarm się nie uruchamia. A jedyną opcja jest miękki restart telefonu.
- używanie telefonu bez karty pamięci nic nie zmienia

Zainstalowane aplikacje :
- SG
- WMirc 1.2
- WMirc 2.2
- Opera
- Pocket Player
- TCMP
- Total Commander
- Xbar

Proszę o porady

*

Offline sarinn

• **
  • 209
  • Sprzęt: iPhone 3GS 16GB + SPV e200 + SD 256MB; SPV e650 +
Odp: Zawieszanie sie SPV e650
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 20, 2007, 16:51:42 »
Na Twoim mijescu zrobił bym HR i zobaczył czy Wszystko wróci do normy. Jeśli będzie ok to instaluj aplikacje po kolei i sprawdzaj po każdej installce czy któryś z programów czegoś nie nie psuje.

Pozdrawiam

*

Offline Przemcok

• 6
  • Sprzęt: SPVe650
Odp: Zawieszanie sie SPV e650
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 23, 2008, 17:48:15 »
a co do zawieszania sie to ja mam tak że mi sie zawiesza przy włączaniu go ... zawiesza sie czasami po wpisaniu pinu  a czasami jak sie znaczek windowa pojawi i wtedy muszę wyciągać baterie i odnowa włączać aż do skutku ... da sie to naprawić jakiś?? czy tak każdy ma... a HR już robiłem i nie pomogło... xD  :-|